- 13,136
- 6,680
- 113
Sadece o dediğine kahkaha atsam haklısın bütün mesajlarına atıyorum komedi adamsın 😂😂77 gol dediğime attığın kahkaha ne oldu![]()
Sadece o dediğine kahkaha atsam haklısın bütün mesajlarına atıyorum komedi adamsın 😂😂77 gol dediğime attığın kahkaha ne oldu![]()
Eğlenecek başka kişi bul kendine tanışıyormuyuz da her yazdığımla Alay ediyorsun seviyene inen mi var ?Terbiyesizlik yapma üslubunla konuş şurda eğleniyoruz belki tartışıyoruz ama hakaret etmeden tartışıyoruz kendine gel
Muhatabım değilsin kendine cici bakSadece o dediğine kahkaha atsam haklısın bütün mesajlarına atıyorum komedi adamsın 😂😂
Bol şanslar
Sende alay et ama hakaret etmeden et. Toysun daha belli sen gol dakkası verdiğini bile hatırlamıyorum her dediğine gülüyorum komiksinEğlenecek başka kişi bul kendine tanışıyormuyuz da her yazdığımla Alay ediyorsun seviyene inen mi var ?
Dur la canım sıkılıyor tam moduma girmiştim 🤦🏻♂️😂Sakin olun şakalastik gol geldi bitti
Sakin ol kral dur heleDur la canım sıkılıyor tam moduma girmiştim 🤦🏻♂️😂
Canım sıkılıyor diyorum anlamıyor musun 😂😂Sakin ol kral dur hele
Zaten ortalık karışık 😂😂Canım sıkılıyor diyorum anlamıyor musun 😂😂
UyuCanım sıkılıyor diyorum anlamıyor musun 😂😂
cok aradınmı bu takımları jhdfvkjdfjkbnfgbfgdfg
Az önce uyandım la. Az önce dediğimde oluyor 3-5 saat 😂
O zaman hiç uyumamışsin ki 😂😂Az önce uyandım la. Az önce dediğimde oluyor 3-5 saat 😂
Yok la dün akşamüstü 5 gibi kafa ağrısı başladı geçsin diye yattım uyudum gece deprem uyandırdıO zaman hiç uyumamışsin ki 😂😂
Hasar var mı orfaYok la dün akşamüstü 5 gibi kafa ağrısı başladı geçsin diye yattım uyudum gece deprem uyandırdı
Yok çok yakın değilde baya sallandıHasar var mı orfa
He geçmiş ola cok zor gerçektenYok çok yakın değilde baya sallandı