Yada alıntı yaparken mesajı az geçmişe gidip oku muhabbeti tavsiyem olur.Bütün sırrı bozdun dost evin golüne baktığını neden söyledin 😂😂
Yada alıntı yaparken mesajı az geçmişe gidip oku muhabbeti tavsiyem olur.Bütün sırrı bozdun dost evin golüne baktığını neden söyledin 😂😂
Adam 2/1 yapabilir ev demiş bunda yanlış olan ne var kendi düşüncesini belirtmiş 😂😂Yada alıntı yaparken mesajı az geçmişe gidip oku muhabbeti tavsiyem olur.
Dostum gerçekten uyu boşverAdam 2/1 yapabilir ev demiş bunda yanlış olan ne var kendi düşüncesini belirtmiş 😂😂
Bol şanslar
Yeni uyandım seni ilgilendirmiyor benim uyku sistemim 😂😂 ev sahibi 2.5 üst oynadık maç 2-2 kupon evin golüne bakıyor dimi? 😂😂😂😂 puahahhahahaDostum gerçekten uyu boşver
Nereden biliyorsunYeni uyandım seni ilgilendirmiyor benim uyku sistemim 😂😂 ev sahibi 2.5 üst oynadık maç 2-2 kupon evin golüne bakıyor dimi? 😂😂😂😂 puahahhahaha
Cevap vermezsem susacaksın dimi lütfen sus olur mu sakaryalı ne beklersinYeni uyandım seni ilgilendirmiyor benim uyku sistemim 😂😂 ev sahibi 2.5 üst oynadık maç 2-2 kupon evin golüne bakıyor dimi? 😂😂😂😂 puahahhahaha
Arkadaş söyledi ya evin golüne bakıyor diye 😂😂😂 puahahahha ulan hiç güleceğim vardı 😂😂Nereden biliyorsun
Sakaryalı değilim puahahahhah alakam bile yok hangi bölgede olduğunu bile bilmem 😂😂Cevap vermezsem susacaksın dimi lütfen sus olur mu sakaryalı ne beklersin
Sarhoş yazmayı da bilmiyor neyse saldım kendi haline seni çal oyna vur oynaArkadaş söyledi ya evin golüne bakıyor diye 😂😂😂 puahahahha ulan hiç güleceğim vardı 😂😂