- 6,430
- 2,647
- 113
Eyvallah reis inşallah akşamaTebrikler yeni rollere rez
Eyvallah reis inşallah akşamaTebrikler yeni rollere rez
Sayma bence buradan dönmez
İşine geliyorsa dost ne yapayım şimdi istesem hiç dagitmam bastata yazdım zaten duruma göre dağıtım olacak diyeMalesef öyle. Katılımcı çoksa Rolling adımlarını Adımları ona göre atmak gerekiyor.
sen hakanla ahmeti seç en mantıklısı onlarİşine geliyorsa dost ne yapayım şimdi istesem hiç dagitmam bastata yazdım zaten duruma göre dağıtım olacak diye
Bende öyle dicektim zaten dost senide görücem kb akşama roll açarız İnşallahsen hakanla ahmeti seç en mantıklısı onlar
yok benlik sıkıntı yok ben basketi takip etmedim zatenBende öyle dicektim zaten dost senide görücem kb akşama roll açarız İnşallah
İşine geliyorsa diyorsun da geride kalanlara haksızlık oluyor. O zaman takip edenlerden admine çekiliş vs yaptırırsın yada baştan 2 kişi seçip onlara takip ettirmen daha akıllıca olabilir.İşine geliyorsa dost ne yapayım şimdi istesem hiç dagitmam bastata yazdım zaten duruma göre dağıtım olacak diye
Kesene bereket dost teşekkür ederim
İkisi de adamdır seviliyorlar tercihler müq
Dost sende haklısın ben başta zaten dağıtım olup olmicagi kesin diye belirttim yani inşallah birdaki roll seni gorucemİşine geliyorsa diyorsun da geride kalanlara haksızlık oluyor. O zaman takip edenlerden admine çekiliş vs yaptırırsın yada baştan 2 kişi seçip onlara takip ettirmen daha akıllıca olabilir.
Herkes kendince haklı neyse sağlık olsun. İyi forumlarDost sende haklısın ben başta zaten dağıtım olup olmicagi kesin diye belirttim yani inşallah birdaki roll seni gorucem
Eyv reis keşke hepimiz olaydikİkisi de adamdır seviliyorlar tercihler müq
Bu forumda herkes haklı zaten daha ben haksizim diyeni görmedimHerkes kendince haklı neyse sağlık olsun. İyi forumlar
Estağfurullah ben işin makarasındayımEyv reis keşke hepimiz olaydik