- 6,430
- 2,647
- 113
Yok reis tanımıyorum iyi insansan anlaşırız 😄Makara yapıyorum tanımıyor musun beni kazan yeterki şansın daim olsun 👍👍
Yok reis tanımıyorum iyi insansan anlaşırız 😄Makara yapıyorum tanımıyor musun beni kazan yeterki şansın daim olsun 👍👍
Ha bende genel sandım diyirum bu dün rol yapıyorduaynen alt bahsini
Dost 2 kişi seceicem işte ne yapayım aldığımı vereyimmi bakiyenin hepsi bana kalmicakBoşuna mı takip ediyoruz![]()
Adamın kralıdır kankam @fearjr1992 😍😍Yok reis tanımıyorum iyi insansan anlaşırız 😄
Eyw kankam sende adamsın 🔛🔛Adamın kralıdır kankam @fearjr1992 😍😍
O kadar da değil olması gerektiği gibi yapıyorsun zatenDost 2 kişi seceicem işte ne yapayım aldığımı vereyimmi bakiyenin hepsi bana kalmicak
Şaka yapıyorum bea biliyorum adamın dibidirAdamın kralıdır kankam @fearjr1992 😍😍
Güzel 1 adım Daha yap 3-5 kişi var zatenDost 2 kişi seceicem işte ne yapayım aldığımı vereyimmi bakiyenin hepsi bana kalmicak
Roll açacak 2 kişiye 250Dost 2 kişi seceicem işte ne yapayım aldığımı vereyimmi bakiyenin hepsi bana kalmicak
daha da 3 gol atamaz bu kadınlarDk 83
0-1
HahahahaahahahRoll açacak 2 kişiye 250
Şer salla yeterli kalanı sen zaten gider 50-50-50 süpriz kuponlara böler sıfırlarsın yaşanacak olan bu ahahahahahhss 🤣🤣🤣