Tamam işte at bana 500 kapat konuyu roll açıyım 2 adımda 4 kişi 250 verim ahahahahasYaw bu dağıtımda öyle sıkıntılı iski ona versem öbürüne ayıp olacak
ahmetle hakan haketti ben basketi takip etmedim onlar en mantıklısı 1. adımdan beri varlarTeşekkür ederim arkadaşlar
Kanks nasıl istersen. Bence şansın varken devam et ama karar senin4. Adım çok tatlı duruyor ama aç gözlülu olmayalım
hahaha 1000 kişiye 1₺ özel oran parasıTamam işte at bana 500 kapat konuyu roll açıyım 2 adımda 4 kişi 250 verim ahahahahas
Bence bi adım daha yap beni de kat olaya bende yararlanayım😁4. Adım çok tatlı duruyor ama aç gözlülu olmayalım
Eeheheehahaha 1000 kişiye 1₺ özel oran parası
Kesin yatar 4. Adim4. Adım çok tatlı duruyor ama aç gözlülu olmayalım
Ağa ben dağıtımı yapayım işleri haldeyim kalan para ile devam ederiz şimdi burdan yatarsak üzülürümKanks nasıl istersen. Bence şansın varken devam et ama karar senin
Tmmdır kankamAğa ben dağıtımı yapayım işleri haldeyim kalan para ile devam ederiz şimdi burdan yatarsak üzülürüm
Sen bilirsinAğa ben dağıtımı yapayım işleri haldeyim kalan para ile devam ederiz şimdi burdan yatarsak üzülürüm
sendeyiz hadi bakamAğa ben dağıtımı yapayım işleri haldeyim kalan para ile devam ederiz şimdi burdan yatarsak üzülürüm
Malesef öyle. Katılımcı çoksa Rolling adımlarını Adımları ona göre atmak gerekiyor.Yaw bu dağıtımda öyle sıkıntılı iski ona versem öbürüne ayıp olacak