- 3,554
- 2,235
- 113
Bana yazdın bir kişiye veya bir dine farketmiyor saygısızlık saygısızlıktır bende biliyorum küfür etmeyi empati kurun birazKüfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.
Bana yazdın bir kişiye veya bir dine farketmiyor saygısızlık saygısızlıktır bende biliyorum küfür etmeyi empati kurun birazKüfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.
Bu forumda bir kez görmedim inançsız insanlara küfür veya hakaret edeni varsa son 5 ay içinde aç gösterKüfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.
İnançsız insanlara edilen tonla hakarete küfre çok ta tepki gösteriyormuş gibi bana buradan din şövanizmi yapma
Dine yazmışım gibi lanse ediyorsun çakal seniBana yazdın bir kişiye veya bir dine farketmiyor saygısızlık saygısızlıktır bende biliyorum küfür etmeyi empati kurun biraz
gangplank denen uyeyi kaale alıyonuz mu harbi şahsen gorunce mesajını bile okumuyorum forumda pasif birisiKüfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.
İnançsız insanlara edilen tonla hakarete küfre çok ta tepki gösteriyormuş gibi bana buradan din şövanizmi yapma
Oldu canım şimdi onları arayacam. Bernardo isimli kullanıcının yazdıklarını görsen yeter. İnaçsız insanlar neden annesini........ miyor demişti bir keresinde. Hiçkimse de tepki göstermedi. Hala da forumda dolaşıyor.Bu forumda bir kez görmedim inançsız insanlara küfür veya hakaret edeni varsa son 5 ay içinde aç göster
kardeş işine bak ben bir şeyin izimliğini yapmam. İnandığım şeye gelipte orta da hiç bir şey yok iken saçma saçma konuşan sensin adam konu açıyor kuponlar neden tutmuyor diye gelmiş din şöyle din böyle diye yorum yapıyorsun senin amacın başka konu ile alakalı değil anladın mıKüfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.
Niye bu kadar agresif tavırla mesaj atarsın mesela? Oynamayı biliyorum veya bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi yazmışım, kişileri direkt hedef haline getirip egonuzu falan mı yükseltiyorsunuz? Yarın da onun konusu açılır. Burada neden olmuyor sorusu aslında ironi, neden bu kadar hata yapmaya meyilli olduğumuz, sen eğer yapmıyorsan tebrik ederim. Hayırlı kazançlar.Neden mi olmuyor çünkü oynamayı bilmiyorsun kardeşim. Hayır tamam bilmiosun neyse de bari bilene sor ama yok onu da yapmıyorsun ve sonra gelip burda konu açıyorsun
Allah'ım çıldıracam şimdiNiye bu kadar agresif tavırla mesaj atarsın mesela? Oynamayı biliyorum veya bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi yazmışım, kişileri direkt hedef haline getirip egonuzu falan mı yükseltiyorsunuz? Yarın da onun konusu açılır. Burada neden olmuyor sorusu aslında ironi, neden bu kadar hata yapmaya meyilli olduğumuz, sen eğer yapmıyorsan tebrik ederim. Hayırlı kazançlar.
Kimse kimsenin bekçisi değil ister ara ister arama gördüğüm zaman yorum da yaparım şikayette ederim her saat aktif olamam yaOldu canım şimdi onları arayacam. Bernardo isimli kullanıcının yazdıklarını görsen yeter. İnaçsız insanlar neden annesini........ miyor demişti bir keresinde. Hiçkimse de tepki göstermedi. Hala da forumda dolaşıyor.
Sakin ol çıldıracak bir şey yok, forumda alelade bir konuya gelip onu bilmiyosun bunu bilmiyosun demeye gerek yok o amaçla açılmış bir konu değil çünkü.Allah'ım çıldıracam şimdi
Hocammmm kurtar bizi hocammmAllah'ım çıldıracam şimdi
Onu takma dostum Polonyadayım diye milleti kandırıyor geçen Bağcılarda kundura çalarken yakalandı zor elinden aldık esnafınNiye bu kadar agresif tavırla mesaj atarsın mesela? Oynamayı biliyorum veya bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi yazmışım, kişileri direkt hedef haline getirip egonuzu falan mı yükseltiyorsunuz? Yarın da onun konusu açılır. Burada neden olmuyor sorusu aslında ironi, neden bu kadar hata yapmaya meyilli olduğumuz, sen eğer yapmıyorsan tebrik ederim. Hayırlı kazançlar.
Pasif derken dostgangplank denen uyeyi kaale alıyonuz mu harbi şahsen gorunce mesajını bile okumuyorum forumda pasif birisi
Ağabey sütümü yeni içtim gaz yaptı 20 dakikaya müsaitim hakemde @Gokhandgnc35Ferdi acil teke tek kafes dövüşüne gel