Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Neden Olmuyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Neden mi olmuyor çünkü oynamayı bilmiyorsun kardeşim. Hayır tamam bilmiosun neyse de bari bilene sor ama yok onu da yapmıyorsun ve sonra gelip burda konu açıyorsun

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,526
2,225
113
Küfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.

İnançsız insanlara edilen tonla hakarete küfre çok ta tepki gösteriyormuş gibi bana buradan din şövanizmi yapma
Bu forumda bir kez görmedim inançsız insanlara küfür veya hakaret edeni varsa son 5 ay içinde aç göster

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,589
2,724
113
Bu forumda bir kez görmedim inançsız insanlara küfür veya hakaret edeni varsa son 5 ay içinde aç göster
Oldu canım şimdi onları arayacam. Bernardo isimli kullanıcının yazdıklarını görsen yeter. İnaçsız insanlar neden annesini........ miyor demişti bir keresinde. Hiçkimse de tepki göstermedi. Hala da forumda dolaşıyor.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,526
2,225
113
Küfürü neye yazmışım. Dine mi. Bir daha oku bakalım.

İnançsız insanlara edilen tonla hakarete küfre çok ta tepki gösteriyormuş gibi bana buradan din şövanizmi yapma
kardeş işine bak ben bir şeyin izimliğini yapmam. İnandığım şeye gelipte orta da hiç bir şey yok iken saçma saçma konuşan sensin adam konu açıyor kuponlar neden tutmuyor diye gelmiş din şöyle din böyle diye yorum yapıyorsun senin amacın başka konu ile alakalı değil anladın mı

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
Neden mi olmuyor çünkü oynamayı bilmiyorsun kardeşim. Hayır tamam bilmiosun neyse de bari bilene sor ama yok onu da yapmıyorsun ve sonra gelip burda konu açıyorsun
Niye bu kadar agresif tavırla mesaj atarsın mesela? Oynamayı biliyorum veya bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi yazmışım, kişileri direkt hedef haline getirip egonuzu falan mı yükseltiyorsunuz? Yarın da onun konusu açılır. Burada neden olmuyor sorusu aslında ironi, neden bu kadar hata yapmaya meyilli olduğumuz, sen eğer yapmıyorsan tebrik ederim. Hayırlı kazançlar.

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
Dostum konu dışı kavga etmeyelim zaten sürekli her yerde kavga dövüş var buraya da bunu sıçratınca ne anlamı kalıyor.

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,262
28,841
113
Niye bu kadar agresif tavırla mesaj atarsın mesela? Oynamayı biliyorum veya bilmiyorum onunla ilgili bir şey mi yazmışım, kişileri direkt hedef haline getirip egonuzu falan mı yükseltiyorsunuz? Yarın da onun konusu açılır. Burada neden olmuyor sorusu aslında ironi, neden bu kadar hata yapmaya meyilli olduğumuz, sen eğer yapmıyorsan tebrik ederim. Hayırlı kazançlar.
Allah'ım çıldıracam şimdi

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,526
2,225
113
Oldu canım şimdi onları arayacam. Bernardo isimli kullanıcının yazdıklarını görsen yeter. İnaçsız insanlar neden annesini........ miyor demişti bir keresinde. Hiçkimse de tepki göstermedi. Hala da forumda dolaşıyor.
Kimse kimsenin bekçisi değil ister ara ister arama gördüğüm zaman yorum da yaparım şikayette ederim her saat aktif olamam ya

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,010
13,133
113
Herkes çok gergin bende cok tartistim bu forumda ama boş olduğunu anladim geçte olsa her kafadan bir ses cikiyor ortayolu bulmak gerekir kirmayalim birbirimizi gerek yok

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Onu takma dostum Polonyadayım diye milleti kandırıyor geçen Bağcılarda kundura çalarken yakalandı zor elinden aldık esnafın

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
Eminim herkesin herkesten kendine katacağı güzel şeyler vardır senden de kaparsak ne mutlu hocam, saygılar.

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
973
113
Ya kardeşim benim bu bı bağımlılık bugün 100 k kazanzan yarın 100k yıda katlamaya çalısıcaksın para hırsıda değil para kazanma temalı bir bagımlılık bu sosyal hayatın sıfırlanıyo seni mutlu eden şeyler bir bir azalıyo kumarı tamamen bırakıp adam gibi bir işe girip sosyal hayatına dönmezsen hayata başka bir pencereden bakmazsan böyle kafaya takar kaybedincede düşünmekten bi yerde hem maddi hem manevi anlamda kendini bitirirsin mesela şuan kumardan bı para vursan o parayı belki ezerdin club mlup takılırdın belki gene katlamaya çalısırdın ama büyük bir kısmını daha yiyemeden bu bağımlılıga geri verirdim en iyisi bı yerde bu kumarı bırakıp sosyalleşmek
Biri bin yapmayı hedeflemektense bı işim olsun bı yuvam olsun veya bı kariyerim olsunu hedeflemek hepsi bu fazla düsünme kumar hayatında olduğu sürece bı halt elde edemezsin .