- 22,539
- 11,664
- 113
Allah kolaylık versin dostbu arada oruç tutan herkese hayırlı sahurlar pideleriniz itinayla hazırlanıyor bonem takılı vın vınnn...
Ekli dosyayı görüntüle 744060
Allah kolaylık versin dostbu arada oruç tutan herkese hayırlı sahurlar pideleriniz itinayla hazırlanıyor bonem takılı vın vınnn...
Ekli dosyayı görüntüle 744060
eyv reisimAllah kolaylık versin dost
Yok be daha neler sende sacmaladin sen her mac gotunu basini yirtip saga sola kosan mac aldiran forvet gordunmu kanka65 milyonluk forvet değil çok yani Napoli de sıçmış iyice 45 kâfidir
Kaç kere Atacan dahabu arada oruç tutan herkese hayırlı sahurlar pideleriniz itinayla hazırlanıyor bonem takılı vın vınnn...Ekli dosyayı görüntüle 744061
tikim var bi önceki sayfanın en altında kalıyodu diger türlüKaç kere Atacan daha![]()
takım mı yoksa genel 1.5 mıperşembe günü fenerbahçe 1.5 alt 20 bin bas pişman olmazsın
izlemedim ama penaltı iptal olduktan sonra bi dümen döndüğünü anladım tabii olan oldu yattık yapcak bişey yok oçlar o 1 gol yuzunden 3 bindende olduk orası kötü yanı işte şu parasız dönemde olucak iş değilİzledin mi maçı Inter dakka 70-90 arası hücumda nasıl da sacmaliyordu gol olmasın diye. Yemin ederim çıldırmalık
sadece rangers 1.5 o macperşembe günü fenerbahçe 1.5 alt 20 bin bas pişman olmazsın
takım dostum fenerbahçe 2-0 3-0 kaybeder ben risk alma diye 1.5 alt diyorum ben risk alıcam nolursa olsun dersen fener gol atamaz oyna tabii bu çok risk şahsen ben kuponuma koyucam fener 1.5 alt olaraktakım mı yoksa genel 1.5 mı
Ben kötü forvet demedim ki 65 milyon çok dedimYok be daha neler sende sacmaladin sen her mac gotunu basini yirtip saga sola kosan mac aldiran forvet gordunmu kanka
Ben de slot tercih etmiyorum oynayana niye oynuyorsun denmez zevk meselesi. Fakat isin icinde sansin disinda hesap kitap yapan bir de algoritma var. Slottan boyle kazanclar saglayanlar tahmin ediyorum o kazanctan fazlasini zaten vermistir. Bu benim fikrim. Ama sen de cok iddaali cumleler kurmussun gerek yok.500 betten shining crown oynamak dısında caren yok asla spor oynama katlama olasılıgın sıfır slot oynama diyenler donsuz gezenler bişey biliyorum sananlar halbuki hicbirinin bi sey bildigi yok ceplerinde 5 kurus yok neymis slot oynamıcakmısız yuru lan ordan
bos yapma dostum ben çalışmıyorum kumardan geçiniyorum slot dısında yuksek meblağ kazanma sansın yok tabii pragmatic onermemBen de slot tercih etmiyorum oynayana niye oynuyorsun denmez zevk meselesi. Fakat isin icinde sansin disinda hesap kitap yapan bir de algoritma var. Slottan boyle kazanclar saglayanlar tahmin ediyorum o kazanctan fazlasini zaten vermistir. Bu benim fikrim. Ama sen de cok iddaali cumleler kurmussun gerek yok.
Kardesim adam zaten dunyada suan aktif 5 forvet icinde. Bakma bizim ulkede futbol yok ve gelen futbolcu ister istemez mallasiyor. En iyi dedigimiz gs-fb bile avrupada sktri bktan takimlara cok kolay yeniliyor ülkenin futbol lobisini dusun iste. Gelen en iyi futbolcu bile ister istemez dusuyorBen kötü forvet demedim ki 65 milyon çok dedim
Napoli Elif elması bizden aldı bir sene sonra 5 kat bonservis bedeli belirledi
Ben 65 milyon vermem Osimhene o paraya Avrupa'da daha iyi golcüler var
Suan piyasada 65 edebilecek forvet 1 elin parmağını geçmez zaten dost65 milyonluk forvet değil çok yani Napoli de sıçmış iyice 45 kâfidir
O konuda haklısın Bizim futbol kalitesi düşük olduğu için gelen oyuncunun da kalitesi düşüyor çünkü çevresinde oyun oynayacak kaliteli oyuncu azKardesim adam zaten dunyada suan aktif 5 forvet icinde. Bakma bizim ulkede futbol yok ve gelen futbolcu ister istemez mallasiyor. En iyi dedigimiz gs-fb bile avrupada sktri bktan takimlara cok kolay yeniliyor ülkenin futbol lobisini dusun iste. Gelen en iyi futbolcu bile ister istemez dusuyor
Benim beğendiğim iki forvet var Avrupa'daSuan piyasada 65 edebilecek forvet 1 elin parmağını geçmez zaten dost
Tamam ben bos yapiyorum. Sen cok biliyorsun. Sana yorum yazmakla hadsizlik ettik. Bilseydim boyle bilge biriyle konustugumu o cevabi hic yazmazdim. Hata bende haklisin.bos yapma dostum ben çalışmıyorum kumardan geçiniyorum slot dısında yuksek meblağ kazanma sansın yok tabii pragmatic onermem
Osimhen 6 ncı sırada Piyasa değeri yüksek forvet sıralamasındaSuan piyasada 65 edebilecek forvet 1 elin parmağını geçmez zaten dost
İste aynen oyle ama bakarsan iki takimda cok harcama yapti aslinda kadrolar cok kaliteli futbolcularla dolu. Yani kisacasi bizi yenen takimlarin maliyeti bile senin bir futbolcunun maliyetinden fazla bile degil ama el oglu geliyor 3-5 atip gidiyor. Bie yerde gariplik yokmu sence ?O konuda haklısın Bizim futbol kalitesi düşük olduğu için gelen oyuncunun da kalitesi düşüyor çünkü çevresinde oyun oynayacak kaliteli oyuncu az
Geçen görmüşsündür Barış Alper'e nasıl kızdı Osimhen
Bizim Türk takımları ne transferi becerebiliyor ne kadro mühendisliğini
Avrupa'da fiziğe dayalı bir takım çıkınca 3 lük 5 lik yiyip geliyorlar