Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Yapmalıyım

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
perşembe günü fenerbahçe 1.5 alt 20 bin bas pişman olmazsın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
İzledin mi maçı Inter dakka 70-90 arası hücumda nasıl da sacmaliyordu gol olmasın diye. Yemin ederim çıldırmalık
izlemedim ama penaltı iptal olduktan sonra bi dümen döndüğünü anladım tabii olan oldu yattık yapcak bişey yok oçlar o 1 gol yuzunden 3 bindende olduk orası kötü yanı işte şu parasız dönemde olucak iş değil

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,912
113
Yok be daha neler sende sacmaladin sen her mac gotunu basini yirtip saga sola kosan mac aldiran forvet gordunmu kanka
Ben kötü forvet demedim ki 65 milyon çok dedim
Napoli Elif elması bizden aldı bir sene sonra 5 kat bonservis bedeli belirledi
Ben 65 milyon vermem Osimhene o paraya Avrupa'da daha iyi golcüler var

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
471
83
500 betten shining crown oynamak dısında caren yok asla spor oynama katlama olasılıgın sıfır slot oynama diyenler donsuz gezenler bişey biliyorum sananlar halbuki hicbirinin bi sey bildigi yok ceplerinde 5 kurus yok neymis slot oynamıcakmısız yuru lan ordan
Ben de slot tercih etmiyorum oynayana niye oynuyorsun denmez zevk meselesi. Fakat isin icinde sansin disinda hesap kitap yapan bir de algoritma var. Slottan boyle kazanclar saglayanlar tahmin ediyorum o kazanctan fazlasini zaten vermistir. Bu benim fikrim. Ama sen de cok iddaali cumleler kurmussun gerek yok.

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
Ben de slot tercih etmiyorum oynayana niye oynuyorsun denmez zevk meselesi. Fakat isin icinde sansin disinda hesap kitap yapan bir de algoritma var. Slottan boyle kazanclar saglayanlar tahmin ediyorum o kazanctan fazlasini zaten vermistir. Bu benim fikrim. Ama sen de cok iddaali cumleler kurmussun gerek yok.
bos yapma dostum ben çalışmıyorum kumardan geçiniyorum slot dısında yuksek meblağ kazanma sansın yok tabii pragmatic onermem

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
78
28
Ben kötü forvet demedim ki 65 milyon çok dedim
Napoli Elif elması bizden aldı bir sene sonra 5 kat bonservis bedeli belirledi
Ben 65 milyon vermem Osimhene o paraya Avrupa'da daha iyi golcüler var
Kardesim adam zaten dunyada suan aktif 5 forvet icinde. Bakma bizim ulkede futbol yok ve gelen futbolcu ister istemez mallasiyor. En iyi dedigimiz gs-fb bile avrupada sktri bktan takimlara cok kolay yeniliyor ülkenin futbol lobisini dusun iste. Gelen en iyi futbolcu bile ister istemez dusuyor

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,912
113
Kardesim adam zaten dunyada suan aktif 5 forvet icinde. Bakma bizim ulkede futbol yok ve gelen futbolcu ister istemez mallasiyor. En iyi dedigimiz gs-fb bile avrupada sktri bktan takimlara cok kolay yeniliyor ülkenin futbol lobisini dusun iste. Gelen en iyi futbolcu bile ister istemez dusuyor
O konuda haklısın Bizim futbol kalitesi düşük olduğu için gelen oyuncunun da kalitesi düşüyor çünkü çevresinde oyun oynayacak kaliteli oyuncu az
Geçen görmüşsündür Barış Alper'e nasıl kızdı Osimhen
Bizim Türk takımları ne transferi becerebiliyor ne kadro mühendisliğini
Avrupa'da fiziğe dayalı bir takım çıkınca 3 lük 5 lik yiyip geliyorlar

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,052
471
83
bos yapma dostum ben çalışmıyorum kumardan geçiniyorum slot dısında yuksek meblağ kazanma sansın yok tabii pragmatic onermem
Tamam ben bos yapiyorum. Sen cok biliyorsun. Sana yorum yazmakla hadsizlik ettik. Bilseydim boyle bilge biriyle konustugumu o cevabi hic yazmazdim. Hata bende haklisin.

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
78
28
O konuda haklısın Bizim futbol kalitesi düşük olduğu için gelen oyuncunun da kalitesi düşüyor çünkü çevresinde oyun oynayacak kaliteli oyuncu az
Geçen görmüşsündür Barış Alper'e nasıl kızdı Osimhen
Bizim Türk takımları ne transferi becerebiliyor ne kadro mühendisliğini
Avrupa'da fiziğe dayalı bir takım çıkınca 3 lük 5 lik yiyip geliyorlar
İste aynen oyle ama bakarsan iki takimda cok harcama yapti aslinda kadrolar cok kaliteli futbolcularla dolu. Yani kisacasi bizi yenen takimlarin maliyeti bile senin bir futbolcunun maliyetinden fazla bile degil ama el oglu geliyor 3-5 atip gidiyor. Bie yerde gariplik yokmu sence ?