- 78,239
- 50,331
- 113
Hanımefendi bırakın yemeyi içmeyi size bi 50 freebet ısmarlayayım arkasına belki biraz prenses çevirir yolumuza bakarız
Abim terkedilen demeyelim hanımefendi yavru bi ceylan misali yeni denizlere yelken açabilir artık diyelim ben de eski kanocuyum bizde kürekte sağlam sallamayı da öğretiriz daha nolsunTerkedilenlerde bugünkü konuğumuz halime
AteşleDüzenli olarak haplanırım, Azer baba dinlerim bir de keyfim yerindeyse pavyona giderim. Yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim 🗡
Halime hanım da kayseriliymiş tesadüfe bakDüzenli olarak haplanırım, Azer baba dinlerim bir de keyfim yerindeyse pavyona giderim. Yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim 🗡
çay içerim onun yanında elina garanca opera dinlerim duygusuz bir insanım![]()
Absürt absürt konu işte insan yalnız olunca qbrusrt ne bilemiyor inam soryyÇay içerim.Youtube de günde abone olduğum en az 20 kişi ( dünyadan haber-savas analizi güncel-türkitenin jeopolitik..burada sayamadığım çok yönlü konular.) Hislerimiz zamana göre değişir.. ) sarhoş edicileriz asla kullanmam en son belki 35-40 yıl oldu o da 1 bira..)
Bunlar senin ne tür ihtiyacini karşılayacak anlamış değilim.Sanirim kafanız bulanıklık iken açtığınız absürt bir konu..
Muhasebeci neredeysen kapıya çık kayseri deyim alayım seni canlı desteğinden başlatma istersennhepsnminin....sakin beyler şuanda canlı destekde çevrim içi bir kişinin daha ödemesini engelleyip gelecek![]()
Boşverin Halime hanım bunlar anlamaz muhabbetten Ee nasılsınız bakalımAbsürt absürt konu işte insan yalnız olunca qbrusrt ne bilemiyor inam soryy
Icababbakacakntek kişi benim kayseri de mekan söyleyin geleyim beraber bakalım icabina🤑
Kötü hattaBoşverin Halime hanım bunlar anlamaz muhabbetten Ee nasılsınız bakalım
QyipsinNe içiyorsak ısmarlayacak mısın dost
sakin ol sinirli şey cümlenin sonuna doğru tüm tuşlaaramı bastın okuyamıyorumMuhasebeci neredeysen kapıya çık kayseri deyim alayım seni canlı desteğinden başlatma istersennhepsnminin....
Esenyurttayım😁Icababbakacakntek kişi benim kayseri de mekan söyleyin geleyim beraber bakalım icabina🤑
Sen qelme ulan deve,😁