Kayseride çay bahçesi var anca ne mekanıIcababbakacakntek kişi benim kayseri de mekan söyleyin geleyim beraber bakalım icabina🤑
Kayseride çay bahçesi var anca ne mekanıIcababbakacakntek kişi benim kayseri de mekan söyleyin geleyim beraber bakalım icabina🤑
Yalaklanma hanımefendiyeEsenyurttayım😁
Bekle beni churtiyet meydanı tofadimla geliyorum yarım saateEsenyurttayım😁
Tm ama Kayserideyim ben😁Yalaklanma hanımefendiye
Sen görmemişin mekan dayıcım ben sana göstereyim en güzel mekan benim mekan tofadkKayseride çay bahçesi var anca ne mekanı
Bekliom 😀Bekle beni churtiyet meydanı tofadimla geliyorum yarım saate
Halimecim gelsem benide gezdirir misin tofaşınlaBekle beni churtiyet meydanı tofadimla geliyorum yarım saate
Anormal kayserili olmak bunu gerektiriNormal bir Kayserili burda zaman geçirmek için konu açmaz maç saatine kadar site site gezip oran yükseltme pazarlığı yapar
Sakin olurum olmaya çalışırım ama başarılı olamazsam sıkıntı, 🤑🤑sakin ol sinirli şey cümlenin sonuna doğru tüm tuşlaaramı bastın okuyamıyorum
seni velespitimle qezdircem qelHalimecim gelsem benide gezdirir misin tofaşınla
Qyipsin neredesin alayım ir tür atarız 😀Halimecim gelsem benide gezdirir misin tofaşınla
Konya yolundayımQyipsin neredesin alayım ir tür atarız 😀
Gel sen benim bisiklete Bi bin bakalım gezdirsin seniseni velespitimle qezdircem qel
Bu tam senin kafadan hacıEsenyurttayım😁
Bisiklet kiralıksa arkdas binsinn konusunu actı da yeniGel sen benim bisiklete Bi bin bakalım gezdirsin seni
Yok sarmaz😂Bu tam senin kafadan hacı
Hanımefendinin güzelliğine hakaret etmeyelim lütfen ekremin kafası goril gibiBu tam senin kafadan hacı
Beyaz şekere karşıyız kollesturel yapariikBu tam senin kafadan hacı
Bi Argıncık turu yapardın ne olacak 😆Yok sarmaz😂
Sürekli kafasını sevdiqin icindir😘😘Hanımefendinin güzelliğine hakaret etmeyelim lütfen ekremin kafası goril gibi