- 80,240
- 53,074
- 113
Hadi bol sans2 li kombine aldım . Yanına venezula liginin ekledik
Hadi bol sans2 li kombine aldım . Yanına venezula liginin ekledik
ilk yari 11 ribaund alpi 5 daha alir heralde fark acilmazsa
İzliyorum maçı fark açılmaz ise alir reaves e bakarızilk yari 11 ribaund alpi 5 daha alir heralde fark acilmazsa
fark acilcak gibi ama bakalimİzliyorum maçı fark açılmaz ise alir reaves e bakarız
Bol şanslar Usamefark acilcak gibi ama bakalim
Devrede 81 atmişlarIkiside dengesiz40 da ciksa 70 te ciksa sasirmam aldiysan umarim gelir
Burdan kaçmasın 15 oldu mu 14 du en sonAlpi 1 ribaound kaldi ama oyundan cikaricak fark cok acildi be
Kac ribaund bekliyorsun kral alpidenAlpi 1 ribaound kaldi ama oyundan cikaricak fark cok acildi be
16 ve üzeriKac ribaund bekliyorsun kral alpiden
Ribaund niye o kadar fazla almiski 16 ve üzeri çok fazla degilmi alpi her mac en fazla 11 12 tane aliyor16 ve üzeri
Dallas uzun yok 3 numarası pivot oynuyor da fark açıldı umarım alır oyunaRibaund niye o kadar fazla almiski 16 ve üzeri çok fazla degilmi alpi her mac en fazla 11 12 tane aliyor
Fark 30 hayatta almaz artik gecmis olsunDallas uzun yok 3 numarası pivot oynuyor da fark açıldı umarım alır oyuna
Son çeyrek başı aldı aldı yoksa ggFark 30 hayatta almaz artik gecmis olsun
oran cazipti ama yalan oldukRibaund niye o kadar fazla almiski 16 ve üzeri çok fazla degilmi alpi her mac en fazla 11 12 tane aliyor
15 in orani iyi degilmiydi dallasta oyuncu kalmamış zaten farkın açılacağını tahmin etmek zor degildi keske 15 alsaydın dost gecmis olsunoran cazipti ama yalan olduk
AlmazSon çeyrek başı aldı aldı yoksa gg