- 254
- 98
- 28
Gördüm başkan ya valla çıldırmalık101 91 den 103 96 dallas 2 defa 2de 1 atmisEkli dosyayı görüntüle 733770
Bu gece için var mı tavsiyen
Gördüm başkan ya valla çıldırmalık101 91 den 103 96 dallas 2 defa 2de 1 atmisEkli dosyayı görüntüle 733770
Bakalim bir dostGördüm başkan ya valla çıldırmalık
Gördüm başkan ya valla çıldırmalık
Lakers peşpeşe maça çıkıyor ama sıkıntı değil miEkli dosyayı görüntüle 734196
Bu gece cok mac var ama pek kafama yatan olmadi ilk iki mac iyidir denver formsuz detroit formda normalde denver rahat yener detroit formda diye o mac riskli biraz ama illa bisey seceecksem o macta denver iyidir lakers iyi ivme yakaladi memphis new yorkta zaten surekli atarlar diye dusunuyorum.. kafasina yatan alabilir bugun benim icin en iyi 3 secenek bu
Sahasinda yener diye dusunuyorum ama dedigim gibi kafana yatani al dostLakers peşpeşe maça çıkıyor ama sıkıntı değil mi
Sağol dost atalım biseyler durBugun bunu aldim kafasina yatan alabilir 2 dirr tekten gidiyor bakalim artik @V3R0N dost kupon burada Ekli dosyayı görüntüle 734932
Hadi bol sansimiz olsunSağol dost atalım biseyler dur
Bir baslasinlarda rolling de atarız şuan ki bülten kanserHadi bol sansimiz olsun
Aynen oyle vallaBir baslasinlarda rolling de atarız şuan ki bülten kanser
Piabellaya yedirdiğin yetmedi bizi de mi bitiricen 😁Degerlendireceklere bol sans
ahahahahaha anlasma yaptim betcoyla kaybedenden yüzde alcam artik 😀😀Piabellaya yedirdiğin yetmedi bizi de mi bitiricen 😁
Profil fotonu degistirir misin anısı varahahahahaha anlasma yaptim betcoyla kaybedenden yüzde alcam artik 😀😀
✍✍Profil fotonu degistirir misin anısı var
olmus mu agaProfil fotonu degistirir misin anısı var
Olmus olmus eline saglik 😅olmus mu aga
Bende @butragueno kuponu bakıyom boş boş güzel kupon başarılar