Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA ve Eurolig Kupon Paylaşımı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
1000059962.jpg
Bu gece cok mac var ama pek kafama yatan olmadi ilk iki mac iyidir denver formsuz detroit formda normalde denver rahat yener detroit formda diye o mac riskli biraz ama illa bisey seceecksem o macta denver iyidir lakers iyi ivme yakaladi memphis new yorkta zaten surekli atarlar diye dusunuyorum.. kafasina yatan alabilir bugun benim icin en iyi 3 secenek bu
Gördüm başkan ya valla çıldırmalık
Bu gece için var mı tavsiyen

burakakdn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
254
98
28
Ekli dosyayı görüntüle 734196
Bu gece cok mac var ama pek kafama yatan olmadi ilk iki mac iyidir denver formsuz detroit formda normalde denver rahat yener detroit formda diye o mac riskli biraz ama illa bisey seceecksem o macta denver iyidir lakers iyi ivme yakaladi memphis new yorkta zaten surekli atarlar diye dusunuyorum.. kafasina yatan alabilir bugun benim icin en iyi 3 secenek bu
Lakers peşpeşe maça çıkıyor ama sıkıntı değil mi

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
Bugun bunu aldim kafasina yatan alabilir 2 dirr tekten gidiyor bakalim artik @V3R0N dost kupon burada 1000060031.jpg

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
Bunlar iyi gibi isteyen baremleri arttirabilir oran yukseltmek icin ama 1 sayidan yatmamak icin boyle dhaa iyi1000060916.jpg