- 80,244
- 53,079
- 113
Uza arkadas mesajda 10 üst demissinMesajim orda oku istersen 10 asist 30 sayi dedim oran azdi daha sonra sana 11 asist dedim fatih hoca oran az dedi
Uza arkadas mesajda 10 üst demissinMesajim orda oku istersen 10 asist 30 sayi dedim oran azdi daha sonra sana 11 asist dedim fatih hoca oran az dedi
Ben tekli sana 11 dedim sha koymadım söz verdiğim zaman 2 mac sha jokix dedim dur ben sana gosterceemLa bak 10.5 dedigi mesajini alintiladim 11 dedi 10 üst ne demek 11 demek neysee ak memphis 1 sayidan gitmis
10 üst demissin adam oynamis yatmis daha neBen tekli sana 11 dedim sha koymadım söz verdiğim zaman 2 mac sha jokix dedim dur ben sana gosterceem
237 almıştım ilk sonra 237.5 yapan elimi skmSorma ak hissettim sanki tam mac bitimi uyandim tam ayarladilar 237 böyle bisey yok
Noldu geldi mi senin maçlarBen tekli sana 11 dedim sha koymadım söz verdiğim zaman 2 mac sha jokix dedim dur ben sana gosterceem
Biladel 10 dedim 10 ustu demem için 10.5 demem lazımdı dalgami geciyorusn benimlen10 üst demissin adam oynamis yatmis daha ne
Sen şimdi 20k dağıtıyor musun kardeşBiladel 10 dedim 10 ustu demem için 10.5 demem lazımdı dalgami geciyorusn benimlen
Yaw mk maci izledim adam 11 asist yaptı saydım mackolikte 10 gösteriyorNoldu geldi mi senin maçlar
Arkadasim 30 sayi 10 asist demedimmi ben sana adam yapti yaSen şimdi 20k dağıtıyor musun kardeş
Kes yav zaten moralim bozuk senle ugrasamam kolpa at ancak uzatma tmm zaten senden bisey istemiyozBiladel 10 dedim 10 ustu demem için 10.5 demem lazımdı dalgami geciyorusn benimlen
Kanka nasil ayarlamislar sokam bunlara goldenda iyi237 almıştım ilk sonra 237.5 yapan elimi skm
180k bastım demiştim gece o kuponu atar msın sana zahmet bizde görelimArkadasim 30 sayi 10 asist demedimmi ben sana adam yapti ya
Kolpa atamaz180k bastım demiştim gece o kuponu atar msın sana zahmet bizde görelim
Mackolige gir sha 34 sayi jokic 10 asist gösteriyor zaten biladel180k bastım demiştim gece o kuponu atar msın sana zahmet bizde görelim
Elimde kalırsın akıllı ol ben 30 sayi 10 asist dedim 10.5 demedimKolpa atamaz
180k kuponunu sordım sadeceMackolige gir sha 34 sayi jokic 10 asist gösteriyor zaten biladel
Bak ben senlen bir iddiaya girdim 30 10 dedim bak gelmismi gelmemismi180k kuponunu sordım sadece
Ben sana dediğim şekilde kupon gelmis ki benim dediğim sekil tuttu ki ne anlatıyorsun senBilader bir daha maç verirken suat gibi verin yada hiç vermeyin bak adam verirken akşıma yatan bu yinede top yuvarlak diyor sizin gibi allah peygamber katarak bende 180k bastım dıyerek vermıyor 20k telafi ederim dıyerek vermıyor