- 24,347
- 22,941
- 113
Eeh gelmiş ya yok yattım felan diyorsun sende varyaToplamda barem 237.5 ben 234.5 dedim
Eeh gelmiş ya yok yattım felan diyorsun sende varyaToplamda barem 237.5 ben 234.5 dedim
Son dakkada 9 sayı çıktı kral biraz öyle kurtardı ben dediğimd3 barem 230 a kadar düşmüştüEeh gelmiş ya yok yattım felan diyorsun sende varya
250 sayi cikar rahat ol hiç strese girmeSon dakkada 9 sayı çıktı kral biraz öyle kurtardı ben dediğimd3 barem 230 a kadar düşmüştü
Bak mesela Memphis maçı ilk çeyrek 62 sayı çıkınca gelir diye hiç bakmadım ikinci çeyrek 48 atmışlar250 sayi cikar rahat ol hiç strese girme
Kactan aldın o maciBak mesela Memphis maçı ilk çeyrek 62 sayı çıkınca gelir diye hiç bakmadım ikinci çeyrek 48 atmışlar
231 den aldım o da 1.40 dı şimdi barem 232.5 a düşmüş uçurumun kenarindayim şuan resmenKactan aldın o maci
Yuklu mu girdin 2 maça231 den aldım o da 1.40 dı şimdi barem 232.5 a düşmüş uçurumun kenarindayim şuan resmen
Gelmezse yarın aç kalıyorum diyim ben sana 😃Yuklu mu girdin 2 maça
İlk per 2 asistti oyundan cikmistiJokic naptı kanka iyi gidiyo mu bişeyler atıştırdım geldim
Bende sana birsey diyimmi ikiside cok rahat gelir rahat olGelmezse yarın aç kalıyorum diyim ben sana 😃
Yapmaaİlk per 2 asistti oyundan cikmisti
İnşallah bakalım kralBende sana birsey diyimmi ikiside cok rahat gelir rahat ol
Adam 1 periyod ta 7 8 asist yapiyor bazen sakinYapmaa
Mempis 1 çeyrekte 50 sayi atar cani istedimi zaten baremden de bellidirİnşallah bakalım kral
Sakinim dayı kontrol sende sjsjjfAdam 1 periyod ta 7 8 asist yapiyor bazen sakin
Bol şanslariniz olsun dostlarım 🙏🤗Sakinim dayı kontrol sende sjsjjf
İlk yari bitti 5 asist suanSakinim dayı kontrol sende sjsjjf
4 la yanlış yerden mi bakıyom acabaİlk yari bitti 5 asist suan
Son 13 saniye kala 5 i yapti4 la yanlış yerden mi bakıyom acaba