- 24,721
- 23,395
- 113
Seni sevmiyor çünkü.Beni neden disladin ki
Seni sevmiyor çünkü.Beni neden disladin ki
Canı sağolsunSeni sevmiyor çünkü.
Sen kalbimdesin askımBeni neden disladin ki
Sana demedim mi atlanta macina 2 periyod ust al sen oynamıyorsun kiSen kalbimdesin askım
Sakin ol dost niye kizion 🤣 adam bassa belki alt olacaktı. Şans işiSana demedim mi atlanta macina 2 periyod ust al sen oynamıyorsun ki
PuahahhaSakin ol dost niye kizion 🤣 adam bassa belki alt olacaktı. Şans işi
Herkes bilseydi herkes elon musk olurdu 😁Sakin ol dost niye kizion 🤣 adam bassa belki alt olacaktı. Şans işi
Atlanta maci nasil alt olur hocam yapmayın lutfenSakin ol dost niye kizion 🤣 adam bassa belki alt olacaktı. Şans işi
Şey gibi düşün bak was maçı iki takım da hayatta 26 atmaz diye düşündük ikisi de 29 bile attıAtlanta maci nasil alt olur hocam yapmayın lutfen
Cok beğeniyorum o oyuncuyu yapabilir her yönden iyi oyuncuCunningham triple double yapar oranı 11di. Para olsa bi 200 sallardım be. Lavuk şimdiden 8 asist 4 ribaund yapmış
Bazen olur takılmamak lazımŞey gibi düşün bak was maçı iki takım da hayatta 26 atmaz diye düşündük ikisi de 29 bile attı
Acayip iyi oyuncu. Etrafında biraz daha kaliteli oyuncular olsa oynadığı takımı üst seviyelere taşrCok beğeniyorum o oyuncuyu yapabilir her yönden iyi oyuncu
Gider o zaten 1 2 seneye durmaz detroitteAcayip iyi oyuncu. Etrafında biraz daha kaliteli oyuncular olsa oynadığı takımı üst seviyelere taşr
En beğendiğim oyunculardan biri asla bencil değil tam takım oyuncusu aynı benCunningham triple double yapar oranı 11di. Para olsa bi 200 sallardım be. Lavuk şimdiden 8 asist 4 ribaund yapmış
Aynen. Seneye gidebilirGider o zaten 1 2 seneye durmaz detroitte
Kesinlikle öyle ferdicim. Boş atış denemez habire asist yapar sayı atar. Yapabildi mi ribsund da alir. Sevmeyelim de taşa mı dönelimEn beğendiğim oyunculardan biri asla bencil değil tam takım oyuncusu aynı ben
Dost çektik geri yatırdık kaybettik en iyisi yatalim@Yapabilirim aga sabaha para bulamassın benden çabuk gel verem 250 çek at geri 😁