- 15,014
- 11,376
- 113
Çepte 5 kuruş yok aga dünkü @umutfalconn poker ödülünü elimde çeviriyorum bi 10 15 yapsam kasayı dağıtım da gelir 😁Roll yaptır bakalım bize. Daha kaç won çekecen yeter işte 😁
Çepte 5 kuruş yok aga dünkü @umutfalconn poker ödülünü elimde çeviriyorum bi 10 15 yapsam kasayı dağıtım da gelir 😁Roll yaptır bakalım bize. Daha kaç won çekecen yeter işte 😁
Hocam bize kızmış galiba bize vermiyorRoll yaptır bakalım bize. Daha kaç won çekecen yeter işte 😁
Gecen sene sözleşme yenilemisti yanlış hatırlamıyorsamVallahi çok karışık durum
Hiç sorma basket cahiliyim aqSakin bir daha kendi kafana göre basket maçı alma bunea ole
Galiba. Sağlık olsun dost ne yapalım 🤣Hocam bize kızmış galiba bize vermiyor
Sen bundan sonra basketi danışmadan oynama puhahaHiç sorma basket cahiliyim aq
200-300 basarak o sayıya çok geç ulaşırsinÇepte 5 kuruş yok aga dünkü @umutfalconn poker ödülünü elimde çeviriyorum bi 10 15 yapsam kasayı dağıtım da gelir 😁
Hedef 15 k olursa dağıtacak hocam bi küçük şansımız var galibaGaliba. Sağlık olsun dost ne yapalım 🤣
400 basalım200-300 basarak o sayıya çok geç ulaşırsin
La sabahtan kuponunu biz getiriyoruz ne cimri adam çıktın versene 200 300 bizlen hocamda rol yapalım cokmu şey istiyoruz yani400 basalım
Ohoo ben 1 saate unuturum dostHedef 15 k olursa dağıtacak hocam bi küçük şansımız var galiba
La valla para yok kuran çarpsın olsa vermemmi ayıp ediyon eski kuponlarıma git bak hep kazandığımda veriyom iki üç kişiyeLa sabahtan kuponunu biz getiriyoruz ne cimri adam çıktın versene 200 300 bizlen hocamda rol yapalım cokmu şey istiyoruz yani
Ben unuttum bileOhoo ben 1 saate unuturum dost
Sen bize ver hep birlikte kazaniriz ya mac veriyoruz oynayın diye o kadar mücadele ediyoruz benim toplasan 600 700k borc var ben ne yapayım o zamanLa valla para yok kuran çarpsın olsa vermemmi ayıp ediyon eski kuponlarıma git bak hep kazandığımda veriyom iki üç kişiye
Knk maçları kimse vermedi lo banaSen bize ver hep birlikte kazaniriz ya mac veriyoruz oynayın diye o kadar mücadele ediyoruz benim toplasan 600 700k borc var ben ne yapayım o zaman
Yaw bizde burda söylüyoruz oynayın diye siz oynamiyorsunuzKnk maçları kimse vermedi lo bana
Beni neden disladin kiBu gelsin 400 terim le erhanın
Bol şanslar hacı. Alt almak mantıklı olmuş illa ki bir yerde kaçırmaya başlarlar diye düşünüyorumBu gelsin 400 terim le erhanın