- 80,252
- 53,087
- 113
Mac kısır gecmezse rahat gibi de bakalimBırak analizi kardeşim ortak bahsimizi paylaşmayı unutmuşuz
SAS kazanır @1.67
Mac kısır gecmezse rahat gibi de bakalimBırak analizi kardeşim ortak bahsimizi paylaşmayı unutmuşuz
SAS kazanır @1.67
Umarım hocamBu eskiden cok atiyodu sanki sonradan kendini asiste verdi bencede ihtimal var 25 27 le biri en skorer olur gibi
Roll yaptırcakmıssun doğru mu anladımBırak analizi kardeşim ortak bahsimizi paylaşmayı unutmuşuz
SAS kazanır @1.67
Mayami alta çeker maçı ama sas saplarMac kısır gecmezse rahat gibi de bakalim
Kardeşim kasa yok yatakta çıplağız ne rollüRoll yaptırcakmıssun doğru mu anladım
Yok be master vardi bitti ama roketbet alabilirisn %100 freebet var orda bir bak sartlaraBeyler NBA için güzel bir yatırım bonusu olan site var mı
Bu young nerden cikti la iyi. Gidiyodu ne guzelUmarım hocam
Eyvallah dost bakayım biYok be master vardi bitti ama roketbet alabilirisn %100 freebet var orda bir bak sartlara
La sorma. Miktigmin yer cücesi birden coştuBu young nerden cikti la iyi. Gidiyodu ne guzel
Barem tam sınırda. Üstten patlamaz umarım yazık olacak yoksaBaslicak maca şoyle bir supriz denedim phil degisik takim zor baya ama neden olmasinEkli dosyayı görüntüle 717520
50 sayı tamamBaslicak maca şoyle bir supriz denedim phil degisik takim zor baya ama neden olmasinEkli dosyayı görüntüle 717520
Ust olurBeyler memphis maçının ikinci yarısı için fikri olan var mi
22 fark yedi sansimiza saglik olsnBarem tam sınırda. Üstten patlamaz umarım yazık olacak yoksa
Son periyotta neler olmuş öyle geçmiş olsun22 fark yedi sansimiza saglik olsn
Phil işte dengesiz bir per 40 ta atabiliyor 16 da yinede o orana iyi heyecan olmusSon periyotta neler olmuş öyle geçmiş olsun