- 33,310
- 33,792
- 113
Son 3 macta iyi toparladilar rakip sac olunca neden olmasın barem çok değil clipers 120 den aşağı atmaz bugunClippers o sayıyı atamaz 115 beklemek ? Sana yakıştıramadım erhocan.
Son 3 macta iyi toparladilar rakip sac olunca neden olmasın barem çok değil clipers 120 den aşağı atmaz bugunClippers o sayıyı atamaz 115 beklemek ? Sana yakıştıramadım erhocan.
En güvendiğin 2 li kombine hangisi olur erhanımBetcolara giriş olmuyor bide mempis maci kilitli suan dost bu 2li kombin cikardim suan mempis macinda ornlar açılsın oyuncu bahsinide alirim birazdan clpers 3 maçtır müthiş oynuyor
Doncici çıkar bu 2 oyuncu ya oyna dost bugün en çok bu iki oyuncuya guveniyorumEn güvendiğin 2 li kombine hangisi olur erhanım
Betcoda maçlae gözükmyüoeDoncici çıkar bu 2 oyuncu ya oyna dost bugün en çok bu iki oyuncuya guveniyorum
Ben baktım şimdi gözüküyor dostBetcoda maçlae gözükmyüoe
Büyük basıcam sadwce jacksonaBen baktım şimdi gözüküyor dost
Hangş siteye atalım ikas hariç susnBen baktım şimdi gözüküyor dost
Virabet vardi oda güzel site dostBüyük basıcam sadwce jacksona
Oynsdım erhanımVirabet vardi oda güzel site dost
Oynadım erhanım gelirse 1500 senşndşr jsckon 27.5üstVirabet vardi oda güzel site dost
Bolsans dostOynsdım erhanım
Oynadım erhanım gelirse 1500 senşndşr jsckon 27.5üst
Sakatlik olmasın insBolsans dost
Aman amanSakatlik olmasın ins
Jalen Duren Detroit de fena durmuyor asist sayı ribaund 29.5 üstBolsans dost
Cuk diye oturur valla dostJalen Duren Detroit de fena durmuyor asist sayı ribaund 29.5 üst
Jokic ayısı dun sakatlandi gözüm korktu aman diyelim dediğin gibi dost mac başlar birazdan izleyelim erken won olur umarımAman aman
Jalen son 2 senede nba de müthiş bir gelişim içinde bende bu sene çok beğeniyorum detroitin farklı bir özelliği var oyuncuların sureleri 30 dakika yi asmiyor Cade harici o yuzden o takımdan oyuncu bahsi alamıyorumLevert da sakat iken
Cunningam Ve Jalen çeker bence sayı yükünü
Suan ilk yarının bitmesine 4 dakika kaldı 15 barem yaptı da sürekli oyundan çıkıyor valla daha 10 dakika süre aldi dost@Erhan2121 nasıl gidiyor erhanım ne diyorsun
İlk yari bitti 19 barem yaptı kalan 9@Erhan2121 nasıl gidiyor erhanım ne diyorsun