Komşu değişik biri o çok şey etmiyorumŞu lafı bana söylese kokoreç boğazıma düğümlenirdi komşu puhaha
Hahahah onun üzerine kaç tane vurdum illa reklam mı yapalım@wasil doğru mu duyduklarım iki küsmeye gelmiyor . Hemen şak diye 100k vuruyorsun
Buradaki insanları çok kafanıza takmayın dost yuzde 95 i dümenci yalancı sigara param yok diye dm den yazıp dururlar yatırım konularında dün 10k yatırdım bugun 5 k yatırdım yok şu kadar yatırdım hesaba geçmedi yazarlar gerçekten çok rezil bir mecraya cevirdilerValla çok garip adamsin sana bu saatten sonra dicegim laf yok muhabbet et sen varken konuda olmam bile beni küçültür sen gidince gelirim artık
Öpüşün barışın kardeşimKomşu değişik biri o çok şey etmiyorum
Helal apom 😍Hahahah onun üzerine kaç tane vurdum illa reklam mı yapalım![]()
Bak güzel kardeşim sende değişik birine benziyorsun kimden ne talep ettiğimi gördün de bakalımBuradaki insanları çok kafanıza takmayın dost yuzde 95 i dümenci yalancı sigara param yok diye dm den yazıp dururlar yatırım konularında dün 10k yatırdım bugun 5 k yatırdım yok şu kadar yatırdım hesaba geçmedi yazarlar gerçekten çok rezil bir mecraya cevirdiler
hee vardı böyle biri forumda 500 500 alıyordu benden yok kanka ihtiyacım yok maaşı ellemeden hanıma veriyorumLaaannnnnn memur 100 k mi
Sana demedim ki dostum senin alıntına da cevap verebilirdim tartismayin bu mecrada gerek yok diye buradaki insan özetini dile getirdim şahsi olarak seni tanimamBak güzel kardeşim sende değişik birine benziyorsun kimden ne talep ettiğimi gördün de bakalım
Vallahi anlamıyorum kimseyi artık kimseden birşey istemem benim burda stres atma olayım bu gelir az biraz etrafa sarar kaçarımHelal apom 😍
Ulan arsiz yüzsüz erif seni beni delirtme gece gece istersen 100milyon cek ama gelip te forumda her konuda 5 gündür kokoreç diye neden ağlıyorsun lan madem o kadar para kazanıyorsun neden madur edebiyatı yapıyorsun ben senin paran icinmi konuşuyorum zannediyorsun sen o cekimi yaptığın zaman benimde param vardı zaten ama her konuda gelip acim acim diyorsun ve bu huyundan nefret ediyorum aetik senden bide sözde ben makara yapıyorum diyor ulan esref seni tanıyormu da gelip adama makaradan mi kokoreç diyorsun kac gündür ne olduğun az çok belli artik o yuzden ne halin varsa gör artık beni alakadar etmezSeni görmemiştim zaten görseydim muhabbete katılmazdım değişik olan sensin ben her zaman heryerde açık açık söylerim benim kimsenin kuruşuna ihtiyacım yok bir tane Allah'ın kulu çıksın benden para talep etti benden para aldı istedi desin gelsin yüzüme tükürsün ama benim kazancım seni neden bu kadar rahatsız etmiş onu anlamış değilim
Maaş kaç oldu tatar 50yi devirdin miKonu kitlenecek bı kaç tane yatmış kuponunu at
Ya gece gece vallahi karabasan oldun başıma senin seviyene gelip de seninle münakaşa edemem hadi uzak dur benden gece gece kırdırma bana telefonu kaçırma keyfimiUlan arsiz yüzsüz erif seni beni delirtme gece gece istersen 100milyon cek ama gelip te forumda her konuda 5 gündür kokoreç diye neden ağlıyorsun lan madem o kadar para kazanıyorsun neden madur edebiyatı yapıyorsun ben senin paran icinmi konuşuyorum zannediyorsun sen o cekimi yaptığın zaman benimde param vardı zaten ama her konuda gelip acim acim diyorsun ve bu huyundan nefret ediyorum aetik senden bide sözde ben makara yapıyorum diyor ulan esref seni tanıyormu da gelip adama makaradan mi kokoreç diyorsun kac gündür ne olduğun az çok belli artik o yuzden ne halin varsa gör artık beni alakadar etmez
Ya yine geldin Konuya pok ettin bıraktın alıntı yapma beni senin yüzünden ban yemek istemiyorum yap muhabbetini alıntı yapma bir dha beniYa gece gece vallahi karabasan oldun başıma senin seviyene gelip de seninle münakaşa edemem hadi uzak dur benden gece gece kırdırma bana telefonu kaçırma keyfimi
Tartışılacak olay yok yasom tanırım ben bunu büyük kaybetmiş yine gelip saracak adam arıyorBeyler lütfen tartışmayın gerek yok