Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,386
4,918
113
Valla çok garip adamsin sana bu saatten sonra dicegim laf yok muhabbet et sen varken konuda olmam bile beni küçültür sen gidince gelirim artık
Buradaki insanları çok kafanıza takmayın dost yuzde 95 i dümenci yalancı sigara param yok diye dm den yazıp dururlar yatırım konularında dün 10k yatırdım bugun 5 k yatırdım yok şu kadar yatırdım hesaba geçmedi yazarlar gerçekten çok rezil bir mecraya cevirdiler

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,419
12,132
113
Buradaki insanları çok kafanıza takmayın dost yuzde 95 i dümenci yalancı sigara param yok diye dm den yazıp dururlar yatırım konularında dün 10k yatırdım bugun 5 k yatırdım yok şu kadar yatırdım hesaba geçmedi yazarlar gerçekten çok rezil bir mecraya cevirdiler
Bak güzel kardeşim sende değişik birine benziyorsun kimden ne talep ettiğimi gördün de bakalım

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,386
4,918
113
Bak güzel kardeşim sende değişik birine benziyorsun kimden ne talep ettiğimi gördün de bakalım
Sana demedim ki dostum senin alıntına da cevap verebilirdim tartismayin bu mecrada gerek yok diye buradaki insan özetini dile getirdim şahsi olarak seni tanimam

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,203
33,691
113
Seni görmemiştim zaten görseydim muhabbete katılmazdım değişik olan sensin ben her zaman heryerde açık açık söylerim benim kimsenin kuruşuna ihtiyacım yok bir tane Allah'ın kulu çıksın benden para talep etti benden para aldı istedi desin gelsin yüzüme tükürsün ama benim kazancım seni neden bu kadar rahatsız etmiş onu anlamış değilim
Ulan arsiz yüzsüz erif seni beni delirtme gece gece istersen 100milyon cek ama gelip te forumda her konuda 5 gündür kokoreç diye neden ağlıyorsun lan madem o kadar para kazanıyorsun neden madur edebiyatı yapıyorsun ben senin paran icinmi konuşuyorum zannediyorsun sen o cekimi yaptığın zaman benimde param vardı zaten ama her konuda gelip acim acim diyorsun ve bu huyundan nefret ediyorum aetik senden bide sözde ben makara yapıyorum diyor ulan esref seni tanıyormu da gelip adama makaradan mi kokoreç diyorsun kac gündür ne olduğun az çok belli artik o yuzden ne halin varsa gör artık beni alakadar etmez

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,419
12,132
113
Ulan arsiz yüzsüz erif seni beni delirtme gece gece istersen 100milyon cek ama gelip te forumda her konuda 5 gündür kokoreç diye neden ağlıyorsun lan madem o kadar para kazanıyorsun neden madur edebiyatı yapıyorsun ben senin paran icinmi konuşuyorum zannediyorsun sen o cekimi yaptığın zaman benimde param vardı zaten ama her konuda gelip acim acim diyorsun ve bu huyundan nefret ediyorum aetik senden bide sözde ben makara yapıyorum diyor ulan esref seni tanıyormu da gelip adama makaradan mi kokoreç diyorsun kac gündür ne olduğun az çok belli artik o yuzden ne halin varsa gör artık beni alakadar etmez
Ya gece gece vallahi karabasan oldun başıma senin seviyene gelip de seninle münakaşa edemem hadi uzak dur benden gece gece kırdırma bana telefonu kaçırma keyfimi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,203
33,691
113
Ya gece gece vallahi karabasan oldun başıma senin seviyene gelip de seninle münakaşa edemem hadi uzak dur benden gece gece kırdırma bana telefonu kaçırma keyfimi
Ya yine geldin Konuya pok ettin bıraktın alıntı yapma beni senin yüzünden ban yemek istemiyorum yap muhabbetini alıntı yapma bir dha beni