- 20,906
- 13,526
- 113
Teşekkürler dost sen burda kimsenin dediğine bakma sakın 🤣 manipüle olma lütfen 😁Çekim verdim şimdi ama açıkta kupon var öderse bekletmem 😃
Teşekkürler dost sen burda kimsenin dediğine bakma sakın 🤣 manipüle olma lütfen 😁Çekim verdim şimdi ama açıkta kupon var öderse bekletmem 😃
Ödemez açık kuponun var diye daha önce bakiyen silindi miÇekim verdim şimdi ama açıkta kupon var öderse bekletmem 😃
Beni ancak shellac banlar ona göre saatlerimi ayarlıyorumWiskas banlanmıs sen banlndın diye gülücük attım bende boyun devrilsin emi @AllanSaintMaximin kral gel
Lannnn yiyemedimBasur ol da kurtulak artık kardeşim
Çizen adam çok para ister . Mezarının başında oturup kokoreç yesek olur mu kanka ?Kokoreç yiyemeden ölürsem mezarıma kokoreç resmi çizdirin vasiyetimdir
Yok açıkta kupon var diye bakiye mi silinir enişte bokunu çıkarmasınlar okadardaÖdemez açık kuponun var diye daha önce bakiyen silindi mi
İnada bindirme başkan seni fesleğen gibi saksıya oturtur bu saate dede çeviriyorBeni ancak shellac banlar ona göre saatlerimi ayarlıyorum
Dur be passiona oynuyoruz adam gözlüğün camını silip duruyo mesajları kaçırmasın diyeYok açıkta kupon var diye bakiye mi silinir enişte bokunu çıkarmasınlar okadarda
Başkanla sadece elmas alışverişi yapıyoruz al gülüm ver gülümİnada bindirme başkan seni fesleğen gibi saksıya oturtur bu saate dede çeviriyor
Ama silinedebilir yani sonuçta 120k gitti son 1 ayda 😁Dur be passiona oynuyoruz adam gözlüğün camını silip duruyo mesajları kaçırmasın diye
Enişte yaşlandım artık ekmek kolay kazanılmıyor 😅 oynama üstüme 🤣Dur be passiona oynuyoruz adam gözlüğün camını silip duruyo mesajları kaçırmasın diye
Diğer sebepler süresizBaşkanla sadece elmas alışverişi yapıyoruz al gülüm ver gülüm![]()
Allah korusun dostum sen iyi bir dosta benziyorsun inanırmısın saat 9 da yediğim yemekle duruyorum bu saatte kokoreç iyi gider:Ama silinedebilir yani sonuçta 120k gitti son 1 ayda 😁
Bana trx gönderir misin üstad diyor sürekli boş bırakmıyoruz başkanıBaşkanla sadece elmas alışverişi yapıyoruz al gülüm ver gülüm![]()
Sinan gel kral ya hakİnada bindirme başkan seni fesleğen gibi saksıya oturtur bu saate dede çeviriyor
Alıştıra alıştıra söyle silinebiliri de donu değiştirsin adamAma silinedebilir yani sonuçta 120k gitti son 1 ayda 😁
Kod kovalama işlerine başladım@wasil sen geceleri daha aktif olmaya başladın ek işe mi başladın
Dur lütfen 😁😅😅😅Sinan gel kral ya hak