- 2,796
- 1,179
- 113
Site arıyom knk 2 k basar ss atarımOynadın mı sen dost
Site arıyom knk 2 k basar ss atarımOynadın mı sen dost
Takip edelim o zaman oynarsanSite arıyom knk 2 k basar ss atarım
Erhanınki benim mallık dost kupon arkada kalmış görmedim iyi kupon yoksa yatar yatmaz ayrı orası frebet bulsam bi Nijerya değerlendircem bide buna bascam 2k+1 vsEmeğe saygı beyler. Gelir gelmez o ayrı. Adam kafa yorup istatistik çalışmış. Hoşuna giden oynar gitmeyen es geçer yada maç seçip oynar. Kırılmasın gönüller
Bende jokic dışı iki tercihe 2k sallayacam kral kafama yattı. Bol şans sanadaErhanınki benim mallık dost kupon arkada kalmış görmedim iyi kupon yoksa yatar yatmaz ayrı orası frebet bulsam bi Nijerya değerlendircem bide buna bascam 2k+1 vs
Yapıştırdım dost bakalım ne olcakTakip edelim o zaman oynarsan
Bol şans mamican66Yapıştırdım dost bakalım ne olcak
Kaç bastın kardeşim önemli olan oYapıştırdım dost bakalım ne olcak
Eyw dost gelirse süper olur valla çok dolandırıldım sitelere şansım dönmeli biyerdeBol şans mamican66
Süpriz knk ya totemim benimKaç bastın kardeşim önemli olan o
Kral sağlam mı yoksa öylesine şansınımı denedin bende deniyim duruma göreSüpriz knk ya totemim benim
La 30 saniye kala fark 12 7 sayı daha olması lazımdı nasıl olsun@Enişte shellac konuyu kitledi mac dhaa bitmemisti 5 sayi daha olsa loseydi millet erken tebrik ediyor herhal ondan erken kapadı konuyu puaha
Orta kral ne üzer ne üzmez genelde golcü iki takımın maçları böyle oluyor kg kesin bana göre ama Tunus ta alabilir Nijerya da üzmeyecek kadar basKral sağlam mı yoksa öylesine şansınımı denedin bende deniyim duruma göre
15 saniye vardi 77 sayi oldular baskettir bu eniste hiç belli olmaz gelmeseydi shellac 1k dagitirdi olmadi puahaLa 30 saniye kala fark 12 7 sayı daha olması lazımdı nasıl olsun
Baktım biraz gayet mantıklı analiz yapmışsın kral artık şansına eline sağlıkOrta kral ne üzer ne üzmez genelde golcü iki takımın maçları böyle oluyor kg kesin bana göre ama Tunus ta alabilir Nijerya da üzmeyecek kadar bas
Aynen dost bundan sonrası şans aston Villa Chelsea maçına da aynısını Chelsea için düşündüm ama aston Villa 2-1 yaptı şuan şans işi buBaktım biraz gayet mantıklı analiz yapmışsın kral artık şansına eline sağlık
@Abuzerkömürcü in arkası nasıl sağlam amaLa 30 saniye kala fark 12 7 sayı daha olması lazımdı nasıl olsun

Helal kanka neye göre kime göre arka biz ortada kalmışız sıkıntı