- 2,796
- 1,179
- 113
Gelir gelmez o orandan o bareme giren adam bu işten anlamıyordur dostum alınma Minnesota dediğin takım kolay kolay sayı yemiyor zatenPorter gelecek en güvendiğim oyuncu geleceği bilemeyiz ama adam sakatlik yasamasin yeter görecez
Gelir gelmez o orandan o bareme giren adam bu işten anlamıyordur dostum alınma Minnesota dediğin takım kolay kolay sayı yemiyor zatenPorter gelecek en güvendiğim oyuncu geleceği bilemeyiz ama adam sakatlik yasamasin yeter görecez
Kupona baksan bir daha adam sayi asist ribaund şeklinde girmişim kupona adam akilli bakmadan gelip burda ban argo kullanma beni sinirlendirmeDelimisin olum adam 25.5 le oynuyor 33.5 baremden girmişsin oran da saçma aq diğerleri neysede 25.5 le oynayan adama 33 üstü girmişsin 1.8 oran alıyon
Bu da bok gibi kupon aq erhanın 1 maçı alır jokice basarım en azından garanti50 gözü kapalı basılır . Güzel analiz
Ya kardeşim banko diyorummmm50 gözü kapalı basılır . Güzel analiz
Altıma sıçtım erhan sinirlenme lütfenKupona baksan bir daha adam sayi asist ribaund şeklinde girmişim kupona adam akilli bakmadan gelip burda ban argo kullanma beni sinirlendirme
@Valenciennes gelde analiz gör dostYa kardeşim banko diyorummmm
Seni tanimamislar bunlar ben tanıdım banko yatarYa kardeşim banko diyorummmm
Kardeş 1.8 bi maç al en azından 1 maç takip edersin 3 maç riske edip 1.69 oran almışsın 100k olsa basacam da yok lâ😂Ya kardeşim banko diyorummmm
Tanımamıza gerek kalmadı dost kupon konuşuyorSeni tanimamislar bunlar ben tanıdım banko yatar
Biladel kupona baksan bir dha benim portera sayi asist ve ribaund aldigimi gorursun ve adam her mac 7 8 ribaund çeken adam 3 mac paylaştım burda ve ben 3 macinda geleceğini düşünüyorumAltıma sıçtım erhan sinirlenme lütfen
Yatacak kupon için susan dilsiz şeytandırTanımamıza gerek kalmadı dost kupon konuşuyor
Ciddiye mi aldın gerçektenKardeş 1.8 bi maç al en azından 1 maç takip edersin 3 maç riske edip 1.69 oran almışsın 100k olsa basacam da yok lâ😂
Yatacak kupon için susan dilsiz şeytandır
Kuponun ebesinin nikahındaymış BİRADER görmedim kusura bakma gelir o kupon gelir ama sinirlenme lütfen korkutma beni 😂Biladel kupona baksan bir dha benim portera sayi asist ve ribaund aldigimi gorursun ve adam her mac 7 8 ribaund çeken adam 3 mac paylaştım burda ve ben 3 macinda geleceğini düşünüyorum
Yok sanal alemde sinirlenmenin anlami yok ki boşa stres bol sans sanaKuponun ebesinin nikahındaymış BİRADER görmedim kusura bakma gelir o kupon gelir ama sinirlenme lütfen korkutma beni 😂
Knk bi an ciddi sandım şuan rahatladım 😂Ciddiye mi aldın gerçekten
Katılıyorum 🙂Yok sanal alemde sinirlenmenin anlami yok ki boşa stres bol sans sana
Oynadın mı sen dostNijerya kazanır ve kg olur oranı 5.5 beyler bu denenir amk yatsada