- 40,232
- 40,232
- 113
En az 3ü gelecek inandıkHepsi won olursa 7 kuponun kazancını alırım 1 kuponun kazancı yeter seni ihya eder. Biz gariban adamız kazanamayız sen yine kazanırsın çoğaltırsın
Erhan 5 dedi ama bakalım puhah
En az 3ü gelecek inandıkHepsi won olursa 7 kuponun kazancını alırım 1 kuponun kazancı yeter seni ihya eder. Biz gariban adamız kazanamayız sen yine kazanırsın çoğaltırsın
Hadi bakalım inşallahEn az 3ü gelecek inandık
Erhan 5 dedi ama bakalım puhah
Bol şanslar adaşAttik buraya 2li kombin dost
Oklama ya kaldık sayılır yanılttı bu sefer oynamadin diye heralde eşek gibi attıUmarım gelir bu philaya hiç güvenmiyorum
Philada 118 çıktığına bakma her an herşey olabilir o rezil takımda. İnşallah gelir kuponunOklama ya kaldık sayılır yanılttı bu sefer oynamadin diye heralde eşek gibi attı
Oynanmaz hep dediğim şeydir. Bunlar bürolar ne derse onu yapıyorlarBu nba oynanmaz belli oldu artık
Niye la lakers geldi denver da yüksek ihtimal gelirBu nba oynanmaz belli oldu artık
Ya yok lakers gelmis o bahsi 234 zannetmiş puahaOynanmaz hep dediğim şeydir. Bunlar bürolar ne derse onu yapıyorlar
La yazdım nereye yazdım erhan 234 sanıyordum aglıyacaktım sinirden 😂Niye la lakers geldi denver da yüksek ihtimal gelir
O barem olsa girmezdim dost 234 ne yaptın doncic yok lebron yok o baremler acilmazdiLa yazdım nereye yazdım erhan 234 sanıyordum aglıyacaktım sinirden 😂
Olsun genel maçlara bakıyorum olmayacak işler oluyor maçlarda. İzliyorum maçları can sıkıntısına nbade yapılmayacak şeyler yapılıyorYa yok lakers gelmis o bahsi 234 zannetmiş puaha
Doğru haklısın maclar ust oluyor dost daha ne yapsınlarOlsun genel maçlara bakıyorum olmayacak işler oluyor maçlarda. İzliyorum maçları can sıkıntısına nbade yapılmayacak şeyler yapılıyor
Sen iyi heyecan yapmissin dost denver 3 per 40 atmasa isimiz yasti puahUlan iyilik akımına yaznısız 😂
Vallahi o değilde lakersi msç basından beri 234 zannedityprım 😂 bu gelirse cevrim var neye basalım tek msçSen iyi heyecan yapmissin dost denver 3 per 40 atmasa isimiz yasti puah
Üst oluyorda şimdi philanın ilk çeyrekte çıkan sayı normal değiş bi kere ilk yarı alt oynayanlar gümledi gider ms alt olursa şaşma. Koskoca utah 12 dkda 13 sayı atmış zar zor onuda son saniye üçlüğüyle ilk yarıyı alt yaptılar msye bak 250ye gidecek belki. Miamiye bakıyorum roket gibi başlıyorlar 6 dk kala 37 sayı çıkmış bir mola geliyor çeyrek 58 sayıda bitiyor. Değişik değişik maçlar ciddenDoğru haklısın maclar ust oluyor dost daha ne yapsınlar
Cevrim cokmuVallahi o değilde lakersi msç basından beri 234 zannedityprım 😂 bu gelirse cevrim var neye basalım tek msç