Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Nba de 2li kombineler iyidir dost o yuzden miami kalsin şimdilik pauha miami iyide orlando ters takim macta 300 sayıda olur 200 sayıda suan o maçı kestiremiyorum
İlk yarı üst dost genel değil. 3. Çeyrek 4.çeyrek bkunu çıkarabilirler. İlk yarı 140 gider

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Bak o olur sen bizden dhaa iyi ciktin nba konusunda dediğim gibi dost çok sayıda olabilir olmayadabilir bulten çokken eniis uzak durmak lazım o mactan
Yok la estağfurullah. Siz nasıl Solomon liginde benim elime su dökemezseniz bende nbade sizin elinize su dökemem. Anlıyorum ama uzun zamandır basket oynamadığımdan takip etmiyorum. Dün gece mesela currynin olmadığını bilsem girmezdim gswye

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,165
25,978
113
Hersey olabilir dost belli olmaz ust te olabilir altta ben ust olacağını düşünüyorum ozelliklen boston son maçlarda iyi sayi atmaya basladin dun 150 sayi bandını gördüler lakers ise doncic yokken dun toronto deplasmanında 123 sayi atti bakalim ne olaack
Ben o maça girmezdim Kanada dan Boston a uçtu herifler 24 saat olmadan yorgunlardir

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,853
113
Yok la estağfurullah. Siz nasıl Solomon liginde benim elime su dökemezseniz bende nbade sizin elinize su dökemem. Anlıyorum ama uzun zamandır basket oynamadığımdan takip etmiyorum. Dün gece mesela currynin olmadığını bilsem girmezdim gswye
Bugun güzel maclar var iste dost dene iste miami ust clev ust lakers ust diye git

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,165
25,978
113
Nba de alışkın takımlar bu tempoya dost her sene ayni şeyi yapıyorlar onlar artık insan değil bildiğin makina olmuşlar o yuzden canlari istesin yine cok sayi atarlar emin ol
Kanka 9 saat sürüyormus ordan orası uçakla belli olmaz nba tabi ama Lakers çok rotasyon yapıp direnemezse şaşırmam

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,118
2,839
113
muhabbetini bol olsun nba tahmini olan var mı 2 maç