- 32,416
- 32,853
- 113
Iyi olmasa atmazdım dostİyimi diyorsun dost
Iyi olmasa atmazdım dostİyimi diyorsun dost
Nba de 2li kombineler iyidir dost o yuzden miami kalsin şimdilik pauha miami iyide orlando ters takim macta 300 sayıda olur 200 sayıda suan o maçı kestiremiyorumMayami de ilk yarı üst olur dost
Kardeşim oyuncu bahsi kuponun var mı puhahIyi olmasa atmazdım dost
İlk yarı üst dost genel değil. 3. Çeyrek 4.çeyrek bkunu çıkarabilirler. İlk yarı 140 giderNba de 2li kombineler iyidir dost o yuzden miami kalsin şimdilik pauha miami iyide orlando ters takim macta 300 sayıda olur 200 sayıda suan o maçı kestiremiyorum
Lakers alt olur Via/maximinAl bunu oyna dost bolsans
Bak o olur sen bizden dhaa iyi ciktin nba konusunda dediğim gibi dost çok sayıda olabilir olmayadabilir bulten çokken eniis uzak durmak lazım o mactanİlk yarı üst dost genel değil. 3. Çeyrek 4.çeyrek bkunu çıkarabilirler. İlk yarı 140 gider
Hersey olabilir dost belli olmaz ust te olabilir altta ben ust olacağını düşünüyorum ozelliklen boston son maçlarda iyi sayi atmaya basladin dun 150 sayi bandını gördüler lakers ise doncic yokken dun toronto deplasmanında 123 sayi atti bakalim ne olaackLakers alt olur Via/maximin
Maalsef dostKardeşim oyuncu bahsi kuponun var mı puhah
Yok la estağfurullah. Siz nasıl Solomon liginde benim elime su dökemezseniz bende nbade sizin elinize su dökemem. Anlıyorum ama uzun zamandır basket oynamadığımdan takip etmiyorum. Dün gece mesela currynin olmadığını bilsem girmezdim gswyeBak o olur sen bizden dhaa iyi ciktin nba konusunda dediğim gibi dost çok sayıda olabilir olmayadabilir bulten çokken eniis uzak durmak lazım o mactan
Ben o maça girmezdim Kanada dan Boston a uçtu herifler 24 saat olmadan yorgunlardirHersey olabilir dost belli olmaz ust te olabilir altta ben ust olacağını düşünüyorum ozelliklen boston son maçlarda iyi sayi atmaya basladin dun 150 sayi bandını gördüler lakers ise doncic yokken dun toronto deplasmanında 123 sayi atti bakalim ne olaack
Bugun güzel maclar var iste dost dene iste miami ust clev ust lakers ust diye gitYok la estağfurullah. Siz nasıl Solomon liginde benim elime su dökemezseniz bende nbade sizin elinize su dökemem. Anlıyorum ama uzun zamandır basket oynamadığımdan takip etmiyorum. Dün gece mesela currynin olmadığını bilsem girmezdim gswye
Deneyemiyorum ben akşam kaybettim. Size bol şanslar 🍀Bugun güzel maclar var iste dost dene iste miami ust clev ust lakers ust diye git
Nba de alışkın takımlar bu tempoya dost her sene ayni şeyi yapıyorlar onlar artık insan değil bildiğin makina olmuşlar o yuzden canlari istesin yine cok sayi atarlar emin olBen o maça girmezdim Kanada dan Boston a uçtu herifler 24 saat olmadan yorgunlardir
İşte en büyük sorunumuz elde para tutamıyoruz iste dostDeneyemiyorum ben akşam kaybettim. Size bol şanslar 🍀
Yapacak bişey yok alışkınızİşte en büyük sorunumuz elde para tutamıyoruz iste dost
Ben sütyene koyuyorum dostİşte en büyük sorunumuz elde para tutamıyoruz iste dost
Kaç beden dostBen sütyene koyuyorum dost
Kanka 9 saat sürüyormus ordan orası uçakla belli olmaz nba tabi ama Lakers çok rotasyon yapıp direnemezse şaşırmamNba de alışkın takımlar bu tempoya dost her sene ayni şeyi yapıyorlar onlar artık insan değil bildiğin makina olmuşlar o yuzden canlari istesin yine cok sayi atarlar emin ol
Zaten doncic yok dost rotasyon yapamazlar o yuzden yoksa madara olurlar puahaKanka 9 saat sürüyormus ordan orası uçakla belli olmaz nba tabi ama Lakers çok rotasyon yapıp direnemezse şaşırmam