- 32,416
- 32,853
- 113
Attik buraya 2li kombin dostmuhabbetini bol olsun nba tahmini olan var mı 2 maç
Attik buraya 2li kombin dostmuhabbetini bol olsun nba tahmini olan var mı 2 maç
Atletcic oynarZaten doncic yok dost rotasyon yapamazlar o yuzden yoksa madara olurlar puaha
O kim dost puahaAtletcic oynar
Doncicin amcaolusuO kim dost puaha
Harbimi benim haberim yoktu kac sayi atar acep bu mac merak ettimDoncicin amcaolusu
paylasta görelim dostAttik buraya 2li kombin dost
Oyuncu bahsi oynarmisin dostpaylasta görelim dost
Triple triple yapar benceHarbimi benim haberim yoktu kac sayi atar acep bu mac merak ettim
2 sayfa geridepaylasta görelim dost
Bencede yapar ben şahsen inandım suan puabaTriple triple yapar bence
Güvendiğim 2li oyuncu bahside var eger isterse oyuncu bahsi vereyim arkadasa2 sayfa geride
İstersen buna oyna veya bu oyuncu bahsine oyna dost karar senin 2 kuponada güveniyorumpaylasta görelim dost
Esprilerin seviyesi iyice düştüğüne göre gidelim bişeyler izleyelim biz forum çökecek espirilerdenBencede yapar ben şahsen inandım suan puaba
Ben verdim birini yukardaGüvendiğim 2li oyuncu bahside var eger isterse oyuncu bahsi vereyim arkadasa
Bende kaçtım dost 8 tane kombin yaptım kafam alak bulak suan bakalim kac kupon gelecek veya hepsi lösemi olacak gorecezEsprilerin seviyesi iyice düştüğüne göre gidelim bişeyler izleyelim biz forum çökecek espirilerden
Hepsi won olursa 7 kuponun kazancını alırım 1 kuponun kazancı yeter seni ihya eder. Biz gariban adamız kazanamayız sen yine kazanırsın çoğaltırsınBende kaçtım dost 8 tane kombin yaptım kafam alak bulak suan bakalim kac kupon gelecek veya hepsi lösemi olacak gorecez
Philadan yattı bile çok rezil bir takım philaEkli dosyayı görüntüle 896162
Basın 10k alın 27 k
Ev sahibine güveniyorum bide bu sefer 100 üzeri atar Philips bencePhiladan yattı bile çok rezil bir takım phila
Umarım gelir bu philaya hiç güvenmiyorumEv sahibine güveniyorum bide bu sefer 100 üzeri atar Philips bence