http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Tahminleri

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
@zeisy çabuk sana son
Nemi attim ya arkadas adamin 3.5k fatura borcu vardi ben adamin isini hallettim üstüne tekrar talep etti birseyler onuda attik ama bu forumda millete iyilik yapınca kötü olan sen oluyormussun bundan sonra gaddar olacam hemde çok gaddar ve kimse beni enayi yerine koyamaz neyse ben yazdım ona bundan sonrası ona kalmış bakalim

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
26,551
12,267
113
@zeisy çabuk sana son
Nemi attim ya arkadas adamin 3.5k fatura borcu vardi ben adamin isini hallettim üstüne tekrar talep etti birseyler onuda attik ama bu forumda millete iyilik yapınca kötü olan sen oluyormussun bundan sonra gaddar olacam hemde çok gaddar ve kimse beni enayi yerine koyamaz neyse ben yazdım ona bundan sonrası ona kalmış bakalim
Geçmiş olsun. Erho bende dahil İçinden geçen ödül haricî kimseye kuruş atmayacaksin. Bunu hala öğrenemedin mi? Kaldı ki forumda para alışverişi yasak adminler böyle şeylerin önüne geçmek için bu yasağı koymuş.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
26,551
12,267
113
@zeisy çabuk sana son
Test edeyim dedim DM en bile açık. Dolandırılmaya hazır gibisin

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,296
7,292
113
Geçmiş olsun. Erho bende dahil İçinden geçen ödül haricî kimseye kuruş atmayacaksin. Bunu hala öğrenemedin mi? Kaldı ki forumda para alışverişi yasak adminler böyle şeylerin önüne geçmek için bu yasağı koymuş.
1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyor
Lan konuşma 500 lira parani 5300 yapan kimdir peki sen mi o parayı o seviyeye cikartabilrdin

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
26,551
12,267
113
Orasını ben bilemem senin 3.5k fatura borcunu Ödemiş. Parasını atmamışsin yazdığından bu anlaşılıyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Benom snaa attığım son parayi at bana kapat meseleyi artik