- 26,551
- 12,267
- 113
Bol bol şanslar erhoKüçük bi aradan sonra tekrar devam nba kac gündür alt oldu hele dun tüm maclar tek mac Haric alt oldu bugün ku maclar ust olur kesin hiç şasmaz
Bol bol şanslar erhoKüçük bi aradan sonra tekrar devam nba kac gündür alt oldu hele dun tüm maclar tek mac Haric alt oldu bugün ku maclar ust olur kesin hiç şasmaz
Geçmiş olsun Minnesota Uzatmaya rağmen üst olmamış puhahahaKüçük bi aradan sonra tekrar devam nba kac gündür alt oldu hele dun tüm maclar tek mac Haric alt oldu bugün ku maclar ust olur kesin hiç şasmaz
Yok nba iyice cıvıtti artik maclar full alt oluyor artik dostGeçmiş olsun Minnesota Uzatmaya rağmen üst olmamış puhahaha
Ne attın@zeisy sana son attığım iadesini yap çabuk
Nemi attim ya arkadas adamin 3.5k fatura borcu vardi ben adamin isini hallettim üstüne tekrar talep etti birseyler onuda attik ama bu forumda millete iyilik yapınca kötü olan sen oluyormussun bundan sonra gaddar olacam hemde çok gaddar ve kimse beni enayi yerine koyamaz neyse ben yazdım ona bundan sonrası ona kalmış bakalimNe attın
Geçmiş olsun. Erho bende dahil İçinden geçen ödül haricî kimseye kuruş atmayacaksin. Bunu hala öğrenemedin mi? Kaldı ki forumda para alışverişi yasak adminler böyle şeylerin önüne geçmek için bu yasağı koymuş.@zeisy çabuk sana son
Nemi attim ya arkadas adamin 3.5k fatura borcu vardi ben adamin isini hallettim üstüne tekrar talep etti birseyler onuda attik ama bu forumda millete iyilik yapınca kötü olan sen oluyormussun bundan sonra gaddar olacam hemde çok gaddar ve kimse beni enayi yerine koyamaz neyse ben yazdım ona bundan sonrası ona kalmış bakalim
Test edeyim dedim DM en bile açık. Dolandırılmaya hazır gibisin@zeisy çabuk sana son
Nemi attim ya arkadas adamin 3.5k fatura borcu vardi ben adamin isini hallettim üstüne tekrar talep etti birseyler onuda attik ama bu forumda millete iyilik yapınca kötü olan sen oluyormussun bundan sonra gaddar olacam hemde çok gaddar ve kimse beni enayi yerine koyamaz neyse ben yazdım ona bundan sonrası ona kalmış bakalim
Ben 3 gün once bu forumda ki insanlara odul atan insan yetimler dediği için ban yedim zeisy ten de talebim yoktu adami o şahsın konusunda görünce nevrim dondu salak likta bir yere kadar dostGeçmiş olsun. Erho bende dahil İçinden geçen ödül haricî kimseye kuruş atmayacaksin.
Keşke banin acilmasaydi da kimseye kuruş atmasaydinBen 3 gün once bu forumda ki insanlara odul atan insan yetimler dediği için ban yedim zeisy ten de talebim yoktu adami o şahsın konusunda görünce nevrim dondu salak likta bir yere kadar dost
1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyorGeçmiş olsun. Erho bende dahil İçinden geçen ödül haricî kimseye kuruş atmayacaksin. Bunu hala öğrenemedin mi? Kaldı ki forumda para alışverişi yasak adminler böyle şeylerin önüne geçmek için bu yasağı koymuş.
Hevesim felan kalmadi artik forumda burdaki insanları tanıdıkça insanlar dan nefret etmeye başladım artık bu saatten sonra zaten kimseye iyilik namına birsey yapmayız bittiKeşke banin acilmasaydi da kimseye kuruş atmasaydin
Lan konuşma 500 lira parani 5300 yapan kimdir peki sen mi o parayı o seviyeye cikartabilrdin1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyor
Orasını ben bilemem senin 3.5k fatura borcunu Ödemiş. Parasını atmamışsin yazdığından bu anlaşılıyor1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyor
Benom snaa attığım son parayi at bana kapat meseleyi artik1.si erhan hibeye bana para atmadı nba de bi aksam yari yariya kasa koyduk kazandi ondan sadece 300 fazla aldim 2 si bana attigi 2 . Mevzuda yine yari yariya icin atti ama bu sitelerin havale mevzusundan kaynakli 4 gündür siteye para gecmedi ve gelmis burda bu sekil bir dille anlatiyor
Benim ona attığım son parayi atmadi bana dost onu atsin kapatayım konuyuOrasını ben bilemem senin 3.5k fatura borcunu Ödemiş. Parasını atmamışsin
fatura odeme mevzusu 1k1yka 1 k bonus aldık 5.200 cektik yati yariya kasa ile 2300 attim bu sekilde soyleniyorOrasını ben bilemem senin 3.5k fatura borcunu Ödemiş. Parasını atmamışsin
Hım o zaman ben aranızdan çekildim.fatura odeme mevzusu 1k1yka 1 k bonus aldık 5.200 cektik yati yariya kasa ile 2300 attim bu sekilde soyleniyor
Sana ne yazdim özelden sen bana neler yazdin ve hala sana aciklama yapiyorum farkındaysan erhanBenom snaa attığım son parayi at bana kapat meseleyi artik