- 23,296
- 7,292
- 113
Kacta aldik hatirlamiyorum benYok paylaştım 1k para var da jokeri almak lazım dun senden aldik ben no bonusum vurucuya yazdim oda bugün almis hesap arıyorum suan
Kacta aldik hatirlamiyorum benYok paylaştım 1k para var da jokeri almak lazım dun senden aldik ben no bonusum vurucuya yazdim oda bugün almis hesap arıyorum suan
24 saat geçmesi lazım senin hesaptan çok geç aldik bugün ku maclar çok güzel işte yeni bi hesap bulmak lazımGece oynayacaksan al yine kafana göre
4 tu oda çok geç oluyorKacta aldik hatirlamiyorum ben
He tamamdir4 tu oda çok geç oluyor
Zach lavine , derozan , malik monk sabonis.direnç koymak isterse çıkıp bi çaylakta direnç koyar burası nba herkes gün geliyo alev alabiliyo banko diye bişey zaten yok bi oyuncunun ektrasına bakar ha okcnin ekstraya ihtiyacı yok takır takır işlediğini bende biliyorum.hiç ciddiyeti bırakmıyo diyosunda maç 20 olunca illa bi ciddiyet azalıyor bu noel maçı değilsede playoff maçıda değil.sacramentoda kazanmak isticektir artık çok kötü gidiyolar o kadar kötüde değiller takım olarak.maçtan kopacaklarını düşünmüyorum 20 sayı dedik bu oyun zaten şans işi 1.9 oranın bankosu olmazNeye göre direnç koyar. Westbrookla mı direnç koyacak. Okc ciddiyeti hiç bırakmıyo, sabah maçı değil, noel maçı değil. New orleansı ilk yarıdan 30a yatırdı sacramentonun da çok farkı yok. Hiçbir dayanağı yok yazdığının tamamen şansa olur olursa
Olması lazım dost@Valenciennes dost senin jokerbet hesabin varmi
Bi baksana sana zahmet varsa son 1k paramız kaldi febeti senin hesabından alalim beni 2 cekim yaptik diye no bonus yaptılar puahaOlması lazım dost
Bu saydığın adamlar hücum tarafında etkili. Sacramento draftta yüksek sıra hedefliyo maç kazanma dertleri yok. Zaten olsa westbrook getirmezlerdi. Şu an bi ciddiyet ortamı oluşturmaya çalışıyolar sadece. Güvenip oynanmaz sadece hislerin o yöndeyse veya sevdiğin bi oyuncu varsa denersin onu anlarım. Son cümlene de %100 katılıyorum dostZach lavine , derozan , malik monk sabonis.direnç koymak isterse çıkıp bi çaylakta direnç koyar burası nba herkes gün geliyo alev alabiliyo banko diye bişey zaten yok bi oyuncunun ektrasına bakar ha okcnin ekstraya ihtiyacı yok takır takır işlediğini bende biliyorum.hiç ciddiyeti bırakmıyo diyosunda maç 20 olunca illa bi ciddiyet azalıyor bu noel maçı değilsede playoff maçıda değil.sacramentoda kazanmak isticektir artık çok kötü gidiyolar o kadar kötüde değiller takım olarak.maçtan kopacaklarını düşünmüyorum 20 sayı dedik bu oyun zaten şans işi 1.9 oranın bankosu olmaz
Dmden salladık bilgileri atış serbest dostBi baksana sana zahmet varsa son 1k paramız kaldi febeti senin hesabından alalim beni 2 cekim yaptik diye no bonus yaptılar puaha
Üyelik yok istersen açayım takıl dost@Valenciennes dost senin jokerbet hesabin varmi
İçerden dışardan toplam mı açmışlar bu baremidonovan mitchell 9 basket atar 1.72 daha iyi gibi geldi maç başı 20+ top atıyor zaten çok çizgiye gelmezse tutar gibi
Bol şans renktaş bu gelmez de alpi gelirse üzülürüm. İlk tercihin oydu çünkü
Aldim dost eywÜyelik yok istersen açayım takıl dost
Bol şanslar o zamanAldim dost eyw
Saha golü ne demekdonovan mitchell 9 basket atar 1.72 daha iyi gibi geldi maç başı 20+ top atıyor zaten çok çizgiye gelmezse tutar gibi