- 30,747
- 31,043
- 113
@AllanSaintMaximin sen yuksek oran kuponları seversin dost al snaa kupon gibi kupon puahaTam 10 oran dost bultene göre gelmesi muhtemel bu 4 maci sectim bolsans
@AllanSaintMaximin sen yuksek oran kuponları seversin dost al snaa kupon gibi kupon puahaTam 10 oran dost bultene göre gelmesi muhtemel bu 4 maci sectim bolsans
Saol dost gelirse 500 çalılır sanaTam 10 oran dost bultene göre gelmesi muhtemel bu 4 maci sectim bolsans
Kac güne zaten para gelecek dost sorun yok sen oyna kazan bolsansSaol dost gelirse 500 çalılır sana
3 tane söyle güvendiğin ya 4 çok aq@AllanSaintMaximin sen yuksek oran kuponları seversin dost al snaa kupon gibi kupon puaha
Sondaki maci çıkar 3 taneye oyna o zman gelmesi lazım bu maçların bugün dun güzel öptuler tüm maçlar alt bitti bugün verecekler3 tane söyle güvendiğin ya 4 çok aq
Giddy yi mi çıkar dedin? Zaten orandan da belli olduğu gibi gelmesi en yüksek ihtimali olan o zaten 😄Sondaki maci çıkar 3 taneye oyna o zman gelmesi lazım bu maçların bugün dun güzel öptuler tüm maçlar alt bitti bugün verecekler
Tamam kankaSondaki maci çıkar 3 taneye oyna o zman gelmesi lazım bu maçların bugün dun güzel öptuler tüm maçlar alt bitti bugün verecekler
Uzun sırik 2 gün once yanlış değilsem triple yaptı oranıda 41 maşallah diyelim atlanta da jalen yapabilir harden zaten cani isterse yapabilir alpi bu sene hiç yapamadi o yuzden onu söylemedim bile dostGiddy yi mi çıkar dedin? Zaten orandan da belli olduğu gibi gelmesi en yüksek ihtimali olan o zaten 😄
Golden state maçında yaptı ama genelde çok asist yapmıyor o yüzden oran çok yüksek ama denerir tabi olmaz diye bişey yokUzun sırik 2 gün once yanlış değilsem triple yaptı oranıda 41 maşallah diyelim atlanta da jalen yapabilir harden zaten cani isterse yapabilir alpi bu sene hiç yapamadi o yuzden onu söylemedim bile dost
4 oyuncu bugün yapabilir ama hangisi yapar orasını bilmiyorum işte puhhaaGolden state maçında yaptı ama genelde çok asist yapmıyor o yüzden oran çok yüksek ama denerir tabi olmaz diye bişey yok
Giddy nin yapma olasılığı %80 bu sezona çok iyi başladı4 oyuncu bugün yapabilir ama hangisi yapar orasını bilmiyorum işte puhhaa
Aynen zaten onu banko diye seçtim bari o gelir de rezil olmayayim diye dostGiddy nin yapma olasılığı %80 bu sezona çok iyi başladı
Tamamen şans ya gelebilir hepside zaten sürpriz kuponu yaniAynen zaten onu banko diye seçtim bari o gelir de rezil olmayayim diye dost
Aynen bende bu 4 oyuncuyu sectim ila bu kuponu oynamanın anlami yok içlerinden 1 taneyi seçip oynamak lazımTamamen şans ya gelebilir hepside zaten sürpriz kuponu yani
Alperen bugün 3 top kaybı yapar 😀Aynen bende bu 4 oyuncuyu sectim ila bu kuponu oynamanın anlami yok içlerinden 1 taneyi seçip oynamak lazım
Orlando savunma takımı 3 ten fazla bile yapabilir dostAlperen bugün 3 top kaybı yapar 😀