- 39,515
- 39,588
- 113
Hafta sonu çalışmıyor sanırım en son cuma günü girmiş@Retrobet Destek dostum ekle 250 bonus bize @Valenciennes ile de nba 10 oran bet builder çakalım
Hafta sonu çalışmıyor sanırım en son cuma günü girmiş@Retrobet Destek dostum ekle 250 bonus bize @Valenciennes ile de nba 10 oran bet builder çakalım
www.instagram.com
Dm.actim snaa nba varsa banko maç ta vardır dost@Erhan2121 var mı 2 banko maçın dm atamiyorum sana
Maçın biri başlarken paylaşmıssın yetişmezdiHERKESE BOL SANSLAR DEĞERLENDİRMEK ISTIYEN BASABİLİR 3 4 BIN TL
Aynen kanka dikkat etmemişim ilk maç wonMaçın biri başlarken paylaşmıssın yetişmezdi
1 üçlük 1 ribaund hadi bakalımHERKESE BOL SANSLAR DEĞERLENDİRMEK ISTIYEN BASABİLİR 3 4 BIN TL
Son 1 ribaund wonlamayaHERKESE BOL SANSLAR DEĞERLENDİRMEK ISTIYEN BASABİLİR 3 4 BIN TL
Degerlendirelerenlere tebrikler woooonHERKESE BOL SANSLAR DEĞERLENDİRMEK ISTIYEN BASABİLİR 3 4 BIN TL
Sanırım sadece cavstan gitmişBende tam cavs indiana denver
Bu üçü üst olur yazmaya gelmiştim
Lakersta ters düşmüşüz bol şanslar dost
Gelmez kesinliklen nba de dun bütün maçlar alt oldu bugün ki maclar ust olacak 20 yıldır bu isin içindeyiz hiç şaşmaz yaniBoston Celtics - Los Angeles Clippers 220 Alt
10 oran lazım haftalık kayıp için maç pasla bizeGelmez kesinliklen nba de dun bütün maçlar alt oldu bugün ki maclar ust olacak 20 yıldır bu isin içindeyiz hiç şaşmaz yani
Tm dost bakayım atarim birazdan10 oran lazım haftalık kayıp için maç pasla bize
Tamam dost. BeklemedeyizTm dost bakayım atarim birazdan
Tam 10 oran dost bultene göre gelmesi muhtemel bu 4 maci sectim bolsansTamam dost. Beklemedeyiz