- 33,144
- 33,637
- 113
Harbiden ben bile olayı anladim puahaKardeşim ben seni zeki biri sanıyordum ya
Harbiden ben bile olayı anladim puahaKardeşim ben seni zeki biri sanıyordum ya
Konuda sabahtan beri 5kişiyiz erhanım diğerleri bağlamaz beni 😁Bu lafi dedin ya birazdan konuya 100 kisi gelir aciz diye puaha
Yok o çeltik ağası babası her gece sondaj daKnk benim açıktır parayı yerim ben bi gecede 400bin piç etmiş adamım yazın şimdi ibanı ihtiyacın yoksa başka olan birini bulim?
Houston - Cleveland ilk yarı 113.5 üstBu gece 9 macın en az 5i alt olur
Bu güdük necmi kardeşim senlik bi durum yok 😄Kardeşim ben seni zeki biri sanıyordum ya
Konuyu sadece ben ayakta tutuyorum her gün tüm oduller benimdir o zaman puahaKonuda sabahtan beri 5kişiyiz erhanım diğerleri bağlamaz beni 😁
O profil güdük Necmi değil laBu güdük necmi kardeşim senlik bi durum yok 😄
Şimdi nasıl karışıklığa geliyo senin mevzu iyi izle@mamican66 kral senin dm kapalı benim açık 😅 birazdan çorba olur burası 😅
O çocuk bu tutar dedi knk daha oynamadan çok fena gaza geldim onun sayesinde onunla passion gazladı beni yoksa benim götüm zor yerdi 2000 i Afrika Kupası'na basmaya 😁Yusuf kim kardeşim ilk tebrik eden biziz
Vallahi yakarım bu gezegeni 3 dal sigaram kaldı enişte . Saatli bomba gibiyimŞimdi nasıl karışıklığa geliyo senin mevzu iyi izle
valla enişte daha maç bitmedi para yatmadı acele ettik biraz heyecandan iyi oran tuttu hiç ümidim yoktuŞimdi nasıl karışıklığa geliyo senin mevzu iyi izle
Vallahi sabah betwoon muhabbetine üzülmüştüm . Kalbin temiz ama kral bı yerden geliyor para 😅O çocuk bu tutar dedi knk daha oynamadan çok fena gaza geldim onun sayesinde onunla passion gazladı beni yoksa benim götüm zor yerdi 2000 i Afrika Kupası'na basmaya 😁
Vay be mamiO çocuk bu tutar dedi knk daha oynamadan çok fena gaza geldim onun sayesinde onunla passion gazladı beni yoksa benim götüm zor yerdi 2000 i Afrika Kupası'na basmaya 😁
Olm tunys 3-2 yaptıVallahi yakarım bu gezegeni 3 dal sigaram kaldı enişte . Saatli bomba gibiyim
Dur daha tutmadıvalla enişte daha maç bitmedi para yatmadı acele ettik biraz heyecandan iyi oran tuttu hiç ümidim yoktu
Bu saatte nerden bulcan sigarayı o dedeye giderVallahi yakarım bu gezegeni 3 dal sigaram kaldı enişte . Saatli bomba gibiyim