- 2,783
- 1,168
- 113
La 3-0 oldu Tunus bi gol atsa geliyor 5.20 oran
Ee bulmuşsun parayi zardami yedin ne yaptın puahaBi o kadarı da yerin altında var dost Ekli dosyayı görüntüle 906301
Kaç bastın ona göre attirayimLa 3-0 oldu Tunus bi gol atsa geliyor 5.20 oran
Yok be jokerde gitti Liverpool sağolsun 3 atar dedim iy 2 gol 2. Yarı 0Ee bulmuşsun parayi zardami yedin ne yaptın puaha
Attı la Tunus TebriklerLa 3-0 oldu Tunus bi gol atsa geliyor 5.20 oran
Hala futbol bahsi alıyormusun dostYok be jokerde gitti Liverpool sağolsun 3 atar dedim iy 2 gol 2. Yarı 0
Suan aramızda tek zengin adam sensin dost ac bakalim rolu puahaYok mu kardeşim bi eşref tek rolü kendımıze gelelim gece gece
O profl ne lan hayırdır bize laf mı sokuyonYok mu kardeşim bi eşref tek rolü kendımıze gelelim gece gece
Göster la kaç bastığını merak ettim o kadar dedin şu maciLan lan lan vallaha attı akdnwksnsksnsn
GOLLLLLLLLLan lan lan vallaha attı akdnwksnsksnsn
Jude bellingham okudum adaş Uyku saati gelmiş bizim okudum bir de Chelsea maçıyla ilişkilendirdim dedim maçta 3 atan takım yok nasıl hattrick yapmışBizde deriniz ama paramız yok maalesef
Koyduk 5.50 yi dost site betgar özelden iban bırak dost yusuf ta bıraksın çekim gelir gelmez ikinizi de görücem beni bilen biliyor dolandırılmamla meşhurum 😁Bol şans mamican66
Bı de biz dolandırak dost 🤣🤣🤣 tekrardan tebriklerKoyduk 5.50 yi dost site betgar özelden iban bırak dost yusuf ta bıraksın çekim gelir gelmez ikinizi de görücem beni bilen biliyor dolandırılmamla meşhurum 😁
2000Göster la kaç bastığını merak ettim o kadar dedin şu maci
Yok la sana feda olsun dost siteler sikiyor beniBı de biz dolandırak dost 🤣🤣🤣 tekrardan tebrikler
Dm kapalı kanka . Yazarsın bize müsait olunca . 🙏🏻