Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
lütfen bir şey gönderme cidden utanıyorum hocam yapma lütfen. bu ay sonuna kadar oynamayacagım sansım yaver gitmedi nisanda
Gönderildi dostum sıkıntı yok belli canın sıkılıyo öyle oluyo para olmuyunca maalesef bol şanslar kuponu buraya atmana gerek yok takıl sen kafana göre senindir nasıl oynarsan oynıyablrsin

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
City maçı sakat söylim Aston Villa Rashford gibi suratlı kanatları var

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
City attı senin attıgın kuponu görseydim erkenden oynardım güzel kuponmus

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Gönderildi dostum sıkıntı yok belli canın sıkılıyo öyle oluyo para olmuyunca maalesef bol şanslar kuponu buraya atmana gerek yok takıl sen kafana göre senindir nasıl oynarsan oynıyablrsin
utandırıyorsun beni hocam cidden. city maçına dikkat ederim sagolasın

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Dün NBA şansım yoktu son 1.5 dakıka newyork detroıt 94/94 Denver clippers 100/100 ikiside kaybettı birazda şans yaver gitmedi

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
aston villa attı bu maç üst biter gibime geliyor
Aston Villa yenilmez city geride çok açık veriyor çok süratli kanatları var aston Villa nın şöyle düşün Madrid city felç etti nasıl kanatlardan Vinicuos rodrıgo Aston kanatlatı öyle süratli bol şanslar

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Aston Villa yenilmez city geride çok açık veriyor çok süratli kanatları var aston Villa nın şöyle düşün Madrid city felç etti nasıl kanatlardan Vinicuos rodrıgo Aston kanatlatı öyle süratli bol şanslar
üst oranları çok düştü şimdi gs maçına bir şey yapamadım. yarına atletic bilbao üst, arsenal üst, real madrid 2 olacak şekilde bir kupon yapabilirim hocam güzel oranlar var

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
üst oranları çok düştü şimdi gs maçına bir şey yapamadım. yarına atletic bilbao üst, arsenal üst, real madrid 2 olacak şekilde bir kupon yapabilirim hocam güzel oranlar var
Senindir kuponu atmana gerek yok istedıgın gıbı takıl nasıl istersen bol şanslar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Bir kupon yapıcam atıcam birazdan maçları izlim sanada bol şanslar inşallah yazdığın gibi gelsin Barcelona kazanır galatasayar attı neyse kalan maçlar bizimdır bence Barcelona kesin yener efes üst olur Larkin Nora gibi ıyı sütorleri var