houston atak problemini çözemezse bu turu geçemez. sadece alperenle olacak durum değil buhouston ufak ufak döndü
houston atak problemini çözemezse bu turu geçemez. sadece alperenle olacak durum değil buhouston ufak ufak döndü
Atım sana dostum ben oyna senbende bu geceki maçlara bi 60 liralık kupon yaptım. gelirse 400 kusur lira gelecek bakalım
bugun işten dolayı full dısarıdayım kupon yapma imkanım yok pek fazla sen benim yerimede oyna bugunAtım sana dostum ben oyna sen
bugün hiç analizim yok ne dersem yalan söylemiş olurumVarmı canlıda macın 1500 var bir sıtede biraz cogaltırsak bugün oyun paraları çıkar ver maç dost
ben hazırlanıyorum aksama muhabbete döneriz artık sana bol şanslar güzel kuponlarSenin şansına Hindistan karılar macı var saha patates tarlası
Tamamdır hayır'lı işler Allah'a emanet olben hazırlanıyorum aksama muhabbete döneriz artık sana bol şanslar güzel kuponlar
sende allah emanet olasınTamamdır hayır'lı işler Allah'a emanet ol
Orlando play-off en kötü takımı banchero kalmışlar bir dıs atıcı oyuncusu var wanger Orlando play-off en kötü takımı banchero çıkarsan 70 sayı atıcak kapasite si yokBoston maçında Orlando'ya rağmen üst olur dedik bir kaç per. Hepsinde tepe taklak olduk. PO maclarina kesinlikle alt üst girmemek gerekiyor. Savunma yapmasalar bile oyuncuların eli titriyor. Süreyi sonuna kadar kullanıyorlar.
Şöyle düşünün, Avrupa maçlarında ortalama dakikada 4 sayı çıkıyor. NBA de 5'e yaklaşıyordu. Ama şuan 3.75 4 arasında çıkıyor. Süreyi Euroleague gibi kullanıyorlar. Kesinlikle üst oynamak fazla risk içeriyor.
Sadece Orlando değil ki sorun, Boston da dominant bir oyun ortaya koymadi. OKC dışında playoff maçlarında iyi yüzdeli atan bir takım olmadı henüz.Orlando play-off en kötü takımı banchero kalmışlar bir dıs atıcı oyuncusu var wanger Orlando play-off en kötü takımı banchero çıkarsan 70 sayı atıcak kapasite si yok
Bende izledim macı baston normal sezonda NBA iyi savunma yapan takımlarından play-off olunca savunmayı dahada sertleştirıuor Orlando 14 sayı gerideyken bile 24 sn sonuna kadar kullandı çok boş takım hıc yakışmıyor nbaSadece Orlando değil ki sorun, Boston da dominant bir oyun ortaya koymadi. OKC dışında playoff maçlarında iyi yüzdeli atan bir takım olmadı henüz.
( Konudan bağımsız şuan izleyebileceğim bir link var mı ya. NBA PASS bitti üyelik yenilemedim. Eskiden redditte 4k yayın vardi şimdi ona da ulaşamıyorum)