@morgana dostum nasılsın bugün bir analiz yaptım newyork detroıt macına ilk maçta detroıt çaylak oyuncuların kurbanı oldu newyork son çeyrekte 41 sayı buldu detroıt ikı tane çaylak var ilk 5 te Detroit' geçen sene NBA en kötü takımı iken bu sene play-off kalması mucızeydi büyük başarı eski Philadelphia' Tobias harris eline kalmıslar çok genç kadroları olmakla beraber 3 tane cayrakları var cunningham duren thompson bunlar play-off kaldırıcak yetenekte değiller buraya kadar gelmesi büyük basarı newyork ta brunson önderlıgınde towns Hart anunoby bunlar yıllarca play-off oynamıs tecrübeliler newyork bu macı rahat kazanır tecrubesıyle seride 2-0 sıfır öne geçer eksi 4.5 handikap ta denerim ama macı rahat kazanır newyork play-off diğer maçında clippers Denver macı var normal sezonda en çok üst biten takım denverdi normal sezonda çoğu macı alt biten takım clippers ise Leonard önderliginde bu macı kazanıp seriyi eşitlemek isticek clippers subac diğer tarıfte jokic eşlemesinde Jokic kesin galip gelecektir double double double beklıyom jokıcten normal sezonda biri altcı biri üstü takımdı alt üst kestırmek zor saha avantajı ve jokıc önderliginde Denver bir adım öne çıkıyor birde jokıc asist kesin 6.5 handıkap gelecek tır play-off olması sebebiyle alt üst kestirmek te zorlandım çok zor seri saha avantajı ile denver diyorum jokıc te zubac üstün lük kurmasıyla birlikte Denver leonard sıkı bir savunma n yaparsa Denver galip gelıcektir bol sanslar