Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
283
63
Bir gün iddiadan iyi para bulursan Mia box 2250 civarı senin oluyor hepsiburada var ip tv satari tv yıllık 1250 tl bütün macları izlersin exxen beIN spor s sport tabi yıllık 1250 dört 4 yayınlar makinada zaten senin oluyor satari tv ip tv nin bir numaralı yeri oradır
ip tv düşünüyorum bende zaten nba maçları için artık kesinlikle ip tv almam lazımda

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Liverpool kazanır gibide ilk yarı sıkıntı

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Fener çok korner atar şu şartlarda denıcem şimdi

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Limit olduğu niçin şöyle korner bahsi yaptim korner bombardımanı yapar fener 3 kupon limit var lanet olası sitede

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Bir analiz yaptım Miami Cleveland maçına bütler gittikten sonra sazı eline herro almaya başladı bütler süreyi sonuna kadar kulanarak saniyeleri harcayıp miami macları alt oluyordu ama gittikten sonra herro sazı eline alınca birde seri hızlı oyuncu potaya hızlı gitmesıyle berâber oyunu hızlı dönduruyor 10 15 sanıye hücumunda potaya atıyorlar Cleveland normal sezonda danavon mıtchell önderliginde çoğu macı üst bitti hatta 230 barajlarını çoğu kez geçtiler ilk maçlar olması sebebiyle ne kadar play-off maçları alt bitsede analiz lerden ötürü 212.5 üst olucagı kanatindeyim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
283
63
Bir analiz yaptım Miami Cleveland maçına bütler gittikten sonra sazı eline herro almaya başladı bütler süreyi sonuna kadar kulanarak saniyeleri harcayıp miami macları alt oluyordu ama gittikten sonra herro sazı eline alınca birde seri hızlı oyuncu potaya hızlı gitmesıyle berâber oyunu hızlı dönduruyor 10 15 sanıye hücumunda potaya atıyorlar Cleveland normal sezonda danavon mıtchell önderliginde çoğu macı üst bitti hatta 230 barajlarını çoğu kez geçtiler ilk maçlar olması sebebiyle ne kadar play-off maçları alt bitsede analiz lerden ötürü 212.5 üst olucagı kanatindeyim
güzel analiz yapmıssın mantıklı.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Golden state 21 sayı öndeydi fark baya düştü bakalım maç sonunu

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,723
1,001
113
Yazıyorum buraya damgayıda bastım bütün play-off ları hemen hemen izledim Lakers seriyi kaybeder nedenmi LeBron eski LeBron degıl atıcagı pozisyon larda blok yiyor eski gücünde değil doncıc eline kalmıslar doncıc sıkı savunma yapıyorlar sut izni vermiyor lar zaten 5 numarası huchimura Washington geldi çok vasat Minnesseto serıyı kazanır Cleveland zaten geçer seriyi gölden seriyi geçer newyork serıyı rahat geçer Oklahoma birlikte en zor seri clippers Denver seri 3.3 gelicek kaşe yide bastım

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
283
63
Yazıyorum buraya damgayıda bastım bütün play-off ları hemen hemen izledim Lakers seriyi kaybeder nedenmi LeBron eski LeBron degıl atıcagı pozisyon larda blok yiyor eski gücünde değil doncıc eline kalmıslar doncıc sıkı savunma yapıyorlar sut izni vermiyor lar zaten 5 numarası huchimura Washington geldi çok vasat Minnesseto serıyı kazanır Cleveland zaten geçer seriyi gölden seriyi geçer newyork serıyı rahat geçer Oklahoma birlikte en zor seri clippers Denver seri 3.3 gelicek kaşe yide bastım
bende bu geceki maçlara bi 60 liralık kupon yaptım. gelirse 400 kusur lira gelecek bakalım