Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
sorun yok hocam ben zaten sana yarısını bu hafta içi gönderirim ortaklaşa dedik zaten. dediğin gibi önemli olan hayatta kazanmak. zaten ilk kupon yatmak üzere benim eyüpspor çok kötü oynuyor yani ilk yarı 0-0 bitti.
Sans dostum şansın varsa gelir nasip meselesi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Bana bir şey atmana gerek yok dostum ayıp ediyosun sadece son kupon ortagız sen iyi bir insansın forumda yuzde 90 kişiye para atmak istesen hemen kabul eder seve seve ama sen kabul etmıyorsn karakter meselesi aileden gelen terbıye meselesi bır arkadaş daha vardı senin gibi basket oynardı çok paylasım yapardı kayboldu o çocukta çok iyi bir insandı senin gibi
eyw hocam sagolasın sende çok iyi bir insansın. dediğin gibi nasip meselesi nasipte varsa alırız yoksa ne kadar ugrasırsak ugrasarım hiç birşey alamayız

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Bende bir kupon atıcam analiz yapıyorum bakalım kısmet

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Sağlam 4 maç bakınıyorum bende 3 de olur bakalım kadroları bekliyorum fener

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
fenerbahçe mersin maçını canlı izliyorum bayağ bir heyecanlı geçiyor maç umarım fener alır maçı
Macın üst biticegını anlamaıstım serıden kocaeli macıda vardı başka şehir galıp 3 macın ekmegıno yiyemedik market gittim annem abimle sonra geldim abim Ankara'da yasıyor ayda bir geliyor onun yanında n oynamak istemedim arada geldıgı içim ayıp olurdu maçlara takılsam bira sohbet falan derken yenı gitti işte kupon hıc yapamadım

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Analizlerim hep tuttu ama kazanç yapamadım oynıyamadım abim öyle ayda bir gelince mecbur onunla ilgilenmek zorunda kaldım oyuna takılsam ayıp olurdu başakşehir dedık geldı kocaeli üst yüzde 99 geldi fener basket üst kesın 3 maça yuklu gırıldıdı

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Fener ilk yarı 1 olur çok tutuyorum kayseri hocası kadıkoyde 3 lü savunma çıkmış Galatasaray bile 4 lüye dönuyor kadıkoyde kayserı bu 3 savunma hattıyla ilk yarı kesin yenılır

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113
Biraz maç izlemeye bol şanslar Morgana dostum sen nasıl izlıyosun macları nerden

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Fener ilk yarı 1 olur çok tutuyorum kayseri hocası kadıkoyde 3 lü savunma çıkmış Galatasaray bile 4 lüye dönuyor kadıkoyde kayserı bu 3 savunma hattıyla ilk yarı kesin yenılır
fener ilk yarı kesin olur. şimdi ben mersin maçını izliyorum alacak gibi fener kadın basketciler o maçıda

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,000
113

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye