- 2,720
- 1,000
- 113
Ben dizilerde çalıyorum ışık işi 10 yıl evvel eski Seka kagıt fabrıkasında filinta dizisini çekiyordukben kocaelide yasıyorum kocaeli şu an iyi gidiyor. maçlarına ne kadar gitmesemde halk heyecanlı şu an
Ben dizilerde çalıyorum ışık işi 10 yıl evvel eski Seka kagıt fabrıkasında filinta dizisini çekiyordukben kocaelide yasıyorum kocaeli şu an iyi gidiyor. maçlarına ne kadar gitmesemde halk heyecanlı şu an
zaten bir sürü dizi orada çekim yapıyor. benim evle arada mesafa arabayla 10 dk bile sürmüyor seka kağıt fabrikasınaBen dizilerde çalıyorum ışık işi 10 yıl evvel eski Seka kagıt fabrıkasında filinta dizisini çekiyorduk
2 yıl kaldım orda guzeldı izmıt hoşuma gıden bır sehır işim geregı Türkiye'de en az 15 ilde çalısmısımdırzaten bir sürü dizi orada çekim yapıyor. benim evle arada mesafa arabayla 10 dk bile sürmüyor seka kağıt fabrikasına
güzel bir meslek umarım güzelde gider işin. izmit küçük ufak bir şehir bende severim izmiti.2 yıl kaldım orda guzeldı izmıt hoşuma gıden bır sehır işim geregı Türkiye'de en az 15 ilde çalısmısımdır
hadi iyi uykular ve iyi kazanclar hocamBen yatar sana bol şanslar hayırlı sabahlar kocaeli çok tutuyom normalde alt üst hayatımda futbolda nadir oynamışındır ama bu maç yüzde 99 üst oran mükemmel maç saatıne yaklaştıkça çok düşer oran çünkü kocaeli süper lıgde cıft forvet çıkar gösteri macı gıbı düşün artık prestıj
kocaeli win alır ondan bende eminimBen yatar sana bol şanslar hayırlı sabahlar kocaeli çok tutuyom normalde alt üst hayatımda futbolda nadir oynamışındır ama bu maç yüzde 99 üst oran mükemmel maç saatıne yaklaştıkça çok düşer oran çünkü kocaeli süper lıgde cıft forvet çıkar gösteri macı gıbı düşün artık prestıj
150 tl yatırdım bakalım umarım gelirBen yatar sana bol şanslar hayırlı sabahlar kocaeli çok tutuyom normalde alt üst hayatımda futbolda nadir oynamışındır ama bu maç yüzde 99 üst oran mükemmel maç saatıne yaklaştıkça çok düşer oran çünkü kocaeli süper lıgde cıft forvet çıkar gösteri macı gıbı düşün artık prestıj
Kardes tebrikler kendi kendine konusan ilk insansin forumda150 tl yatırdım bakalım umarım gelir
farkındaysan darkness nickli arkadasla muhabbet ediyoruz biraz okusan yazılanları anlarsınKardes tebrikler kendi kendine konusan ilk insansin forumda
Bol şanslar dostum yazdığın gıbı gelsin inşallah150 tl yatırdım bakalım umarım gelir
Arkadaşım muhalefet neden oluyorsun biz yazıyoruz birbirimize işlerimiz oluyor sonra cevap verıyoruz işine baksana insanları neden kırıyorsun insanları kırıcagına sessız olman gerektıgını ataların sana ögretmedimiKardes tebrikler kendi kendine konusan ilk insansin forumda
boşver muhattap olma ya kendi kafasında bir dünya yaratmış öyle ilerliyorArkadaşım muhalefet neden oluyorsun biz yazıyoruz birbirimize işlerimiz oluyor sonra cevap verıyoruz işine baksana insanları neden kırıyorsun insanları kırıcagına sessız olman gerektıgını ataların sana ögretmedimi
bende eyüp maçından endişeliyim keşke eyüp kazanır deseydim. umarım gelir üst. başaksehir maçı son 5 dk basaksehir öndeKupon güzel inşallah gelir fener tek basına 3.5 üst yapar eyüp macıda gelir m inşallah
eyw sagolasın hocamGuzel kupon olmus bol sans
başaksehir maçı 90+8 e geldi bi bitmek bilmediİlk kuponu oydu sabah attıgın ilk kupon her zaman ilk oynadıgını degıstırmceksin