Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
zaten bir sürü dizi orada çekim yapıyor. benim evle arada mesafa arabayla 10 dk bile sürmüyor seka kağıt fabrikasına
2 yıl kaldım orda guzeldı izmıt hoşuma gıden bır sehır işim geregı Türkiye'de en az 15 ilde çalısmısımdır

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Ben yatar sana bol şanslar hayırlı sabahlar kocaeli çok tutuyom normalde alt üst hayatımda futbolda nadir oynamışındır ama bu maç yüzde 99 üst oran mükemmel maç saatıne yaklaştıkça çok düşer oran çünkü kocaeli süper lıgde cıft forvet çıkar gösteri macı gıbı düşün artık prestıj

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Ben yatar sana bol şanslar hayırlı sabahlar kocaeli çok tutuyom normalde alt üst hayatımda futbolda nadir oynamışındır ama bu maç yüzde 99 üst oran mükemmel maç saatıne yaklaştıkça çok düşer oran çünkü kocaeli süper lıgde cıft forvet çıkar gösteri macı gıbı düşün artık prestıj
hadi iyi uykular ve iyi kazanclar hocam

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
kocaeli win alır ondan bende eminim

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
150 tl yatırdım bakalım umarım gelir

Ekli dosyalar

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Kardes tebrikler kendi kendine konusan ilk insansin forumda
Arkadaşım muhalefet neden oluyorsun biz yazıyoruz birbirimize işlerimiz oluyor sonra cevap verıyoruz işine baksana insanları neden kırıyorsun insanları kırıcagına sessız olman gerektıgını ataların sana ögretmedimi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Arkadaşım muhalefet neden oluyorsun biz yazıyoruz birbirimize işlerimiz oluyor sonra cevap verıyoruz işine baksana insanları neden kırıyorsun insanları kırıcagına sessız olman gerektıgını ataların sana ögretmedimi
boşver muhattap olma ya kendi kafasında bir dünya yaratmış öyle ilerliyor

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
Kupon güzel inşallah gelir fener tek basına 3.5 üst yapar eyüp macıda gelir m inşallah

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
İlk kuponu oydu sabah attıgın ilk kupon her zaman ilk oynadıgını degıstırmceksin

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,720
1,000
113
NBA analiz yaptım Boston galip kesin Orlando banchero eline kalmıs fener çok atar kocaeli erokspor 2.5 üst