Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nba Play in Maçları

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
arkadaşlar kalan son iki maça şöyle bir kupon yapıp elimde kalan son 500 tlyi basma planım var. Fikirlerinizi alayım dedim yapılırmı yoksa çok mu hayalperest (imkansıza yakın) bi kupon mu yapmış olurum.
capitolbeta.jpg

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
arkadaşlar kalan son iki maça şöyle bir kupon yapıp elimde kalan son 500 tlyi basma planım var. Fikirlerinizi alayım dedim yapılırmı yoksa çok mu hayalperest (imkansıza yakın) bi kupon mu yapmış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 769011
İkiside gelmez dostum alt ust al taraf bahsi alma bide dallas ta oyuncu kalmamış neye göre dallas diyorsun

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
İkiside gelmez dostum alt ust al taraf bahsi alma bide dallas ta oyuncu kalmamış neye göre dallas diyorsun
davis (belli değil) ve kyrie yok ama ikiside galibiyet oranında bire bir. 39-40 yani sacremento o kadarda kolay alamaz diye düşünüyorum. davis oynarsa dallasın bir ihtimali olabilir

vlknygn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
301
83
Chicago acik oynayan ve bol sayi atan takim zor bir kupon

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
ulan keşke oynasaydım yeminle dallas kazanıyor 4.çeyrekte fark 20. miami zaten kazandı. 2556 tl geliodu oynasaydım.

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
Ikiside geldi dostum sen niye milleti dinliyorsunki oynayacaktin sonucu bekleyecektin

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
ne bilim keske oynasaydım hazır parada vardı slottan gelen.
Vallahi dallasda miamide şov yaptı farklı kazandılar param yoktu yemin ediyorum sinir oldum telefon başında ceyrekler üst geldi hep güzel para kacti ki sende kacirmissin vallahi

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Vallahi dallasda miamide şov yaptı farklı kazandılar param yoktu yemin ediyorum sinir oldum telefon başında ceyrekler üst geldi hep güzel para kacti ki sende kacirmissin vallahi
davisin taraftara kendisini göstermesi lazım belliydi dallasın o maçı alacagı, sabonis filan hiç birşey yapamadı. ah birde şöyle bir gerçek var oynardık gelmezdi bu kupon

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
433
279
63
Trend gurubu sakat haklı 10 bıne kadar öder belki onun üstü sıkıntı
o muhabetleri biliyorum onun için o tarz kazanımlarımda hepsini çekmedim hiç bir zaman 10 bin asagısı çekim verip geldiğinde bi 10 bin asagısı daha çekim verdim.

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
aslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyor
aslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyor
Normal sezonda en tempolu oynayan 2 takım mephıs ve atlantaydı NBA bu sezon en çok üst biten takımlar atlanta memphıs ve denverdi