Yanlış sitede takılıyorsun bunu bilarkadaşlar kalan son iki maça şöyle bir kupon yapıp elimde kalan son 500 tlyi basma planım var. Fikirlerinizi alayım dedim yapılırmı yoksa çok mu hayalperest (imkansıza yakın) bi kupon mu yapmış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 769011
İkiside gelmez dostum alt ust al taraf bahsi alma bide dallas ta oyuncu kalmamış neye göre dallas diyorsunarkadaşlar kalan son iki maça şöyle bir kupon yapıp elimde kalan son 500 tlyi basma planım var. Fikirlerinizi alayım dedim yapılırmı yoksa çok mu hayalperest (imkansıza yakın) bi kupon mu yapmış olurum.
Ekli dosyayı görüntüle 769011
davis (belli değil) ve kyrie yok ama ikiside galibiyet oranında bire bir. 39-40 yani sacremento o kadarda kolay alamaz diye düşünüyorum. davis oynarsa dallasın bir ihtimali olabilirİkiside gelmez dostum alt ust al taraf bahsi alma bide dallas ta oyuncu kalmamış neye göre dallas diyorsun
şu ana kadar pişman olmadımYanlış sitede takılıyorsun bunu bil
ne bilim keske oynasaydım hazır parada vardı slottan gelen.Ikiside geldi dostum sen niye milleti dinliyorsunki oynayacaktin sonucu bekleyecektin
Vallahi dallasda miamide şov yaptı farklı kazandılar param yoktu yemin ediyorum sinir oldum telefon başında ceyrekler üst geldi hep güzel para kacti ki sende kacirmissin vallahine bilim keske oynasaydım hazır parada vardı slottan gelen.
davisin taraftara kendisini göstermesi lazım belliydi dallasın o maçı alacagı, sabonis filan hiç birşey yapamadı. ah birde şöyle bir gerçek var oynardık gelmezdi bu kuponVallahi dallasda miamide şov yaptı farklı kazandılar param yoktu yemin ediyorum sinir oldum telefon başında ceyrekler üst geldi hep güzel para kacti ki sende kacirmissin vallahi
Trend gurubu sakat haklı 10 bıne kadar öder belki onun üstü sıkıntıYanlış sitede takılıyorsun bunu bil
Çok rahat oynadılar vallahi varsa bakiyen yapabilirsin bi kupon takip edelim 🙂davisin taraftara kendisini göstermesi lazım belliydi dallasın o maçı alacagı, sabonis filan hiç birşey yapamadı. ah birde şöyle bir gerçek var oynardık gelmezdi bu kupon
o muhabetleri biliyorum onun için o tarz kazanımlarımda hepsini çekmedim hiç bir zaman 10 bin asagısı çekim verip geldiğinde bi 10 bin asagısı daha çekim verdim.Trend gurubu sakat haklı 10 bıne kadar öder belki onun üstü sıkıntı
aslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyorÇok rahat oynadılar vallahi varsa bakiyen yapabilirsin bi kupon takip edelim 🙂
Bencede oynanabilir aslında ikiside yüksek skor atan takimlaraslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyor
aslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyor
Normal sezonda en tempolu oynayan 2 takım mephıs ve atlantaydı NBA bu sezon en çok üst biten takımlar atlanta memphıs ve denverdiaslında yarınki maçlara bir kupon yapılabilir. ama çok kararsızım yani atlanta ve memphis varlarını yoklarını verecekler gibime geliyor
memphis koç değiştirme kurbanı oldu yani normal sezonda ilk 3 telerdiNormal sezonda en tempolu oynayan 2 takım mephıs ve atlantaydı NBA bu sezon en çok üst biten takımlar atlanta memphıs ve denverdi