- 17,800
- 13,608
- 113
Ben baskete karismiyom..yaşlı kalbim dayanmıyor bu strese zar zor geldi...bu işareti anla..çek parani,,üçe kadar dinlen derim..benim fikrim buBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
Ben baskete karismiyom..yaşlı kalbim dayanmıyor bu strese zar zor geldi...bu işareti anla..çek parani,,üçe kadar dinlen derim..benim fikrim buBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
Agaö cek vur bizi senin dilin nedir 😅Nba ile kasayi 40k yapıp uyumayı düşünüyorum reis😀😀 hedefe ulasirsak , eğer yine tantana olmazsa kendimce dağıtım yapacagim
Samet'im çok zorlama bence gündüz güzel maçlar var şu an diyelim 20K kasan var yarın 5.000 at yine çıkarsın yukarıNba ile kasayi 40k yapıp uyumayı düşünüyorum reis😀😀 hedefe ulasirsak , eğer yine tantana olmazsa kendimce dağıtım yapacagim
Bol sansBuyrun dostlarım.. bol şanslar
Reis o bakiye yaklasinca hatırlatır misin yuksekden girelim kasamiz olursaPortland maci 218 açılmış 200.görmez o maç
Beyler ben size çlmeyi emrediyom diyor 😂😂Buyrun dostlarım.. bol şanslar
Zaten MS aldım bunu ki NBA ya kadar beklemiş olalım diye 😀😀Ben baskete karismiyom..yaşlı kalbim dayanmıyor bu strese zar zor geldi...bu işareti anla..çek parani,,üçe kadar dinlen derim..benim fikrim bu
Hadi buna da bol şansBuyrun dostlarım.. bol şanslar
Ben çay koyuyorum ozaman madem daha burdayizZaten MS aldım bunu ki NBA ya kadar beklemiş olalım diye 😀😀
160 alt...bolsanslarBuyrun dostlarım.. bol şanslar
Bol şanslar dostBuyrun dostlarım.. bol şanslar
Tamam kral şuan arjantin liginde bi maç var ona en cok gol 2. Yarı biseyler atReis o bakiye yaklasinca hatırlatır misin yuksekden girelim kasamiz olursa
Zaten MS aldım bunu ki NBA ya kadar beklemiş olalım diye 😀😀
KuruuuuuuuuuHadi kuruu