- 17,800
- 13,608
- 113
Kaçırılan üçlük yazaydi bidaha samede basket oynatmazdik..kalpten götürecek bizi ddddEv son anda 3 Luk atdi
Kaçırılan üçlük yazaydi bidaha samede basket oynatmazdik..kalpten götürecek bizi ddddEv son anda 3 Luk atdi
Bu soru kacıncı kez soruuyor cvp ver samett 😂Napmayi dusunuyorsun @sametcan80
Çayım nerede ihtiyar soyunurum bakDedim yine bı basketten godiyozmu yoksa..rahat nefes aldık sonunda
Cevap vermiyor 🤣Bu soru kacıncı kez soruuyor cvp ver samett 😂
Yeter az ibre biz tarafa dönsün dostKaçırılan üçlük yazaydi bidaha samede basket oynatmazdik..kalpten götürecek bizi dddd
Benim yokBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
Basketten anlayan varsa versinBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
Bı iceydik,,sanada doldururdukÇayım nerede ihtiyar soyunurum bak
Dedik ya uruguay ilk çeyrek 42 kaçtı tabi geldi bile 😂😂Basket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
Sen kendin yap dost şans artık şansın varsa gelir zatenBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
VarBasket bir maçım var onu oynayacağım ama burda fikri olan var mı basket için beyler?
O zaman size afiyet olsun ben kaçtımBı iceydik,,sanada doldururduk))
Uyuyamazsin bak dünkü gibiNba ile kasayi 40k yapıp uyumayı düşünüyorum reis😀😀 hedefe ulasirsak , eğer yine tantana olmazsa kendimce dağıtım yapacagim
Buydu dediğim 😕😕Uruguay il çeyrek 42 gir aga tam bitisn