Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nasıl Gidiyor Hayat ve Kumar

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,199
2,039
113
Şu kumarı bırakabilsek hersey güzel gidecekte

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
348
63
harcayamadan gitti para aklımı 20 k spin almak nedir 0 ladık bakiyeyi tutamıyorum kendimi ne olacak bu halimiz ya
Hocam ne yaptın bari 100 k çekseydin 50 k ile oynamaya devam etseydin neyse sağlık olsun yapacak birşey yok giden gitmiş

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,150
113
Valla içene saygım sonsuz ama ben çok beğenmedim sigara ile alakasız birşey tat olarak. Marlboro da bölge sorumlusu bir abim seneler önce hediye etti vallahi ilk gün kullandım ikinci gün başka arkadaşıma hediye ettim 😅
Dost yüklü bir şekilde bir yerden düştü bize satmak için piyasaya bakıyorum kaçtan okutabiliriz makineside var

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,887
679
113
Hocam ne yaptın bari 100 k çekseydin 50 k ile oynamaya devam etseydin neyse sağlık olsun yapacak birşey yok giden gitmiş
hırs yaptım 20 k satın alım da bişe vermedim sonrasında verir bu sefer diye 40 k bastım oda olmadı sonra tekrardan tekrardan bi baktın bakiye 0.25

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,771
2,873
113
Patladik bu aralar bro

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
348
63
Dost yüklü bir şekilde bir yerden düştü bize satmak için piyasaya bakıyorum kaçtan okutabiliriz makineside var
Tanıdığın bir telefoncu varsa onunla iletişime geç hocam onlar da satıyor bu cihazlardan el altından. Whatsap gruplarında paylaşıyorlar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
2,307
113
Asıl merak ettiğin hayatımızı mı yoksa kumarı mı

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
2,307
113
Berbat gidiyor tek istediğim şu borçları bitirip kurtulmak ama imkansız o yüzden yavaş yavas ben bitiyorum
En doğru yol kumar ile borç kapatmaya çalışmak yüksek zar stmak gibi bir şey ya daha çok artarsayi kimse düşünmüyor

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
204
43
Selamün aleyküm dostlar, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve kumar :)
Herzamanki gibi rutin 2 bira bi sigara parasi çıktımı çokta fifi bu dünya diyip yolumuza bakıyoruz,sende iyisindir umarım.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,458
1,174
113
Aleyküm selam en son hapisten izinli çıkmıştın tahliye oldun mu ?

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
204
43
ciddi mi böyle mi ilerliyor hayat
Brom benim kumarim tamamen zevk meselesi oldugu icin geri kalan teferruat oluyor,yaş da olmus 40 zaten bu yaştan sonrada yat kat hayalim falanda yok,günü güzel mutlu huzurlu geçirdiğim sürece hersey normal yani