- 2,185
- 2,033
- 113
Şu kumarı bırakabilsek hersey güzel gidecekte
Zor hocam hatta imkansızŞu kumarı bırakabilsek hersey güzel gidecekte
harcayamadan gitti para aklımı 20 k spin almak nedir 0 ladık bakiyeyi tutamıyorum kendimi ne olacak bu halimiz yaTebrikler güle güle harca hocam
Hocam ne yaptın bari 100 k çekseydin 50 k ile oynamaya devam etseydin neyse sağlık olsun yapacak birşey yok giden gitmişharcayamadan gitti para aklımı 20 k spin almak nedir 0 ladık bakiyeyi tutamıyorum kendimi ne olacak bu halimiz ya
Dost yüklü bir şekilde bir yerden düştü bize satmak için piyasaya bakıyorum kaçtan okutabiliriz makineside varValla içene saygım sonsuz ama ben çok beğenmedim sigara ile alakasız birşey tat olarak. Marlboro da bölge sorumlusu bir abim seneler önce hediye etti vallahi ilk gün kullandım ikinci gün başka arkadaşıma hediye ettim 😅
Valla tam hatırlamıyorum hocam ona internetten bak istersenkaç içimlik oluyor bu
hırs yaptım 20 k satın alım da bişe vermedim sonrasında verir bu sefer diye 40 k bastım oda olmadı sonra tekrardan tekrardan bi baktın bakiye 0.25Hocam ne yaptın bari 100 k çekseydin 50 k ile oynamaya devam etseydin neyse sağlık olsun yapacak birşey yok giden gitmiş
İdareliSelamün aleyküm dostlar, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve kumar![]()
Tanıdığın bir telefoncu varsa onunla iletişime geç hocam onlar da satıyor bu cihazlardan el altından. Whatsap gruplarında paylaşıyorlarDost yüklü bir şekilde bir yerden düştü bize satmak için piyasaya bakıyorum kaçtan okutabiliriz makineside var
Yok vallahi tanıdık kimseTanıdığın bir telefoncu varsa onunla iletişime geç hocam onlar da satıyor bu cihazlardan el altından. Whatsap gruplarında paylaşıyorlar
Berbat gidiyor tek istediğim şu borçları bitirip kurtulmak ama imkansız o yüzden yavaş yavas ben bitiyorumSelamün aleyküm dostlar, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve kumar![]()
En doğru yol kumar ile borç kapatmaya çalışmak yüksek zar stmak gibi bir şey ya daha çok artarsayi kimse düşünmüyorBerbat gidiyor tek istediğim şu borçları bitirip kurtulmak ama imkansız o yüzden yavaş yavas ben bitiyorum
Herzamanki gibi rutin 2 bira bi sigara parasi çıktımı çokta fifi bu dünya diyip yolumuza bakıyoruz,sende iyisindir umarım.Selamün aleyküm dostlar, nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve kumar![]()
ciddi mi böyle mi ilerliyor hayatHerzamanki gibi rutin 2 bira bi sigara parasi çıktımı çokta fifi bu dünya diyip yolumuza bakıyoruz,sende iyisindir umarım.
Brom benim kumarim tamamen zevk meselesi oldugu icin geri kalan teferruat oluyor,yaş da olmus 40 zaten bu yaştan sonrada yat kat hayalim falanda yok,günü güzel mutlu huzurlu geçirdiğim sürece hersey normal yaniciddi mi böyle mi ilerliyor hayat