Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nasıl Geçecek Bu Yaz

heyGGman

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
50
18
Majör ligler bitti sezon kapandı. Bu yaz büyük bir turnuva da yok. Kabus gibi
Spor yap kankam. Emin ol harika geçiyor. Ben bıraktım oynamayacağım artık. Birikim koyduk kenara. Stresten saçlar dökülmüştü şimdi harika hissediyorum. Çok oynamak istiyorsanız kod kovalayın. Emin olun ne kadar boş olduğunu slotta kazanmanın imkansız olduğunu göreceksiniz. Spor da oynamak isterseniz küçük küçük oynayın sizi üzmeyecek kadar.

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Slotlar kapalıydı şimdi daha kötüsünü yaparlar

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
baba maç mı yok allah aşkına siz nasıl kumarbazsınız. Amerika tarafına oyna, sabahları endonezya/avustralya oyna. Badminton, squash oyna. Gençlere oyna, maç mı bitiyor?

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Spor yap kankam. Emin ol harika geçiyor. Ben bıraktım oynamayacağım artık. Birikim koyduk kenara. Stresten saçlar dökülmüştü şimdi harika hissediyorum. Çok oynamak istiyorsanız kod kovalayın. Emin olun ne kadar boş olduğunu slotta kazanmanın imkansız olduğunu göreceksiniz. Spor da oynamak isterseniz küçük küçük oynayın sizi üzmeyecek kadar.
Ben slot oynamıyorum zaten. Özel oranlara oynuyordum en kötü ihtimalle ayda 30 bin TL bırakıyordu

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Her sene daha kötü olcak dünya bitmek üzere bu sıgırlar savas cıkarmaya çalışıyor kıyameti hızlandırmaya calısıyorlar bu israil abd gerizekalılar kıyamet kopunca 7 kat gidicekler cehenneme tam mallar ya

sergo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
37
18
Enjoybet sitesi 150 kez ayrı ayrı yatım yapdım bir kez olsun slotda anapara üstüne çıkamadım en son 20 k ile sporda 4 lü kombine yapdım 160 .000 tl mi kupın tıtar tuzmaz heaabımı kapattı ekran görüntüsü bile almama fırsat olmadı bu sitw dolandırıcıdır bu siteden uzak durun aman 1.5 milyon paramı yediler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
Enjoybet sitesi 150 kez ayrı ayrı yatım yapdım bir kez olsun slotda anapara üstüne çıkamadım en son 20 k ile sporda 4 lü kombine yapdım 160 .000 tl mi kupın tıtar tuzmaz heaabımı kapattı ekran görüntüsü bile almama fırsat olmadı bu sitw dolandırıcıdır bu siteden uzak durun aman 1.5 milyon paramı yediler
Sponsor bul

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Ne demek büyük turnuva yok.senin dünyadan haberin yok.dunya kupası maçları başlıyor bikac gün sonra
2026 yazında dünya kupası. Ama elemeler varmış, İyi bari maçsız kalmayız. Elemeler eskiden lig sezonu arasına sıkıştırılıyordu. Birçok şeyi değiştirmişler

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Oynamadan durabilen kazançlı çıkar zaten herşey kötü gidiyor

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
O eskidendi beyler UEFA ve FİFA artık 12 ay futbol olsun istiyor İskandinav Amerika,brezilya Arjantin vs ligler var 15 gün sonra fifa kulüpler dünya şampiyonası başlıyor maç çok

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
baba maç mı yok allah aşkına siz nasıl kumarbazsınız. Amerika tarafına oyna, sabahları endonezya/avustralya oyna. Badminton, squash oyna. Gençlere oyna, maç mı bitiyor?
@The Magician senin gibi tenisimiz yok kanka gelir kaynağın var senin tenis oyununda 🤣🤣🤣 https://Birmilyar.com süte güzelmikanka yeni açmışlar Birmilyar nerde benim versene 🤣🤣🤣

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,393
4,158
113
Neyse ben bi osbır koyim sıkıldım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,071
58,219
113
2026 yazında dünya kupası. Ama elemeler varmış, İyi bari maçsız kalmayız. Elemeler eskiden lig sezonu arasına sıkıştırılıyordu. Birçok şeyi değiştirmişler
Ayrica o maclarin hemen pesinden uefa ligi sampiyonlar ligi elemeleri basliyor ve halihazirda kuzey ligleri var macsiz kalmayiz