- 4,783
- 2,838
- 113
Park'a gidince köpekler saldırıyor. Geçen mahalle parkında 8 köpek cirit atıyordu 😁Gençler cıkın dısarı dolaşın parklara gıdın hersey kumar degil be![]()
Park'a gidince köpekler saldırıyor. Geçen mahalle parkında 8 köpek cirit atıyordu 😁Gençler cıkın dısarı dolaşın parklara gıdın hersey kumar degil be![]()
Spor yap kankam. Emin ol harika geçiyor. Ben bıraktım oynamayacağım artık. Birikim koyduk kenara. Stresten saçlar dökülmüştü şimdi harika hissediyorum. Çok oynamak istiyorsanız kod kovalayın. Emin olun ne kadar boş olduğunu slotta kazanmanın imkansız olduğunu göreceksiniz. Spor da oynamak isterseniz küçük küçük oynayın sizi üzmeyecek kadar.Majör ligler bitti sezon kapandı. Bu yaz büyük bir turnuva da yok. Kabus gibi
Hazırlık maçlarını bekleMajor ligler olmayınca harbi kupon yapmanın da tadı olmuyo
Ben slot oynamıyorum zaten. Özel oranlara oynuyordum en kötü ihtimalle ayda 30 bin TL bırakıyorduSpor yap kankam. Emin ol harika geçiyor. Ben bıraktım oynamayacağım artık. Birikim koyduk kenara. Stresten saçlar dökülmüştü şimdi harika hissediyorum. Çok oynamak istiyorsanız kod kovalayın. Emin olun ne kadar boş olduğunu slotta kazanmanın imkansız olduğunu göreceksiniz. Spor da oynamak isterseniz küçük küçük oynayın sizi üzmeyecek kadar.
Ne demek büyük turnuva yok.senin dünyadan haberin yok.dunya kupası maçları başlıyor bikac gün sonraMajör ligler bitti sezon kapandı. Bu yaz büyük bir turnuva da yok. Kabus gibi
Sponsor bulEnjoybet sitesi 150 kez ayrı ayrı yatım yapdım bir kez olsun slotda anapara üstüne çıkamadım en son 20 k ile sporda 4 lü kombine yapdım 160 .000 tl mi kupın tıtar tuzmaz heaabımı kapattı ekran görüntüsü bile almama fırsat olmadı bu sitw dolandırıcıdır bu siteden uzak durun aman 1.5 milyon paramı yediler
2026 yazında dünya kupası. Ama elemeler varmış, İyi bari maçsız kalmayız. Elemeler eskiden lig sezonu arasına sıkıştırılıyordu. Birçok şeyi değiştirmişlerNe demek büyük turnuva yok.senin dünyadan haberin yok.dunya kupası maçları başlıyor bikac gün sonra
Hazırlık maçları ve İsveç ligi , Avrupa on elemelerine kadar idare eder.Majör ligler bitti sezon kapandı. Bu yaz büyük bir turnuva da yok. Kabus gibi
@The Magician senin gibi tenisimiz yok kanka gelir kaynağın var senin tenis oyununda 🤣🤣🤣 https://Birmilyar.com süte güzelmikanka yeni açmışlar Birmilyar nerde benim versene 🤣🤣🤣baba maç mı yok allah aşkına siz nasıl kumarbazsınız. Amerika tarafına oyna, sabahları endonezya/avustralya oyna. Badminton, squash oyna. Gençlere oyna, maç mı bitiyor?
👍Major ligler olmayınca harbi kupon yapmanın da tadı olmuyo
Bencede beklemelisinHazırlık maçlarını bekle
Ayrica o maclarin hemen pesinden uefa ligi sampiyonlar ligi elemeleri basliyor ve halihazirda kuzey ligleri var macsiz kalmayiz2026 yazında dünya kupası. Ama elemeler varmış, İyi bari maçsız kalmayız. Elemeler eskiden lig sezonu arasına sıkıştırılıyordu. Birçok şeyi değiştirmişler