Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Napolibet 500 TL Deneme Bonusu

dogulu333

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
70
18
Konusu var mı bilmiyorum . Gates of 1000 de geçerli olmak üzere 500tl veriyor . 3 kat çevrim yaptıktan sonra max 500e sabitliyor . 500 yatırıp anapara çevrimi yaptıktan sonra limit yok. Bol şanslar
napolibet91.com
Bunlar bayramdan daha dönüş yapmamışlar galiba. Açılmıyor

murvatil4

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
36
18
Ödendi diyenlere bakmayın site dolandırıcı çünkü çekim verme imkanın yok o 500 TLnin 501 TL olma ihtimali bile oyunları klonlamislar.5 bin kezde spin atsan bic bir sekilde 8 li patlama yapmıyor

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
Ödendi diyenlere bakmayın site dolandırıcı çünkü çekim verme imkanın yok o 500 TLnin 501 TL olma ihtimali bile oyunları klonlamislar.5 bin kezde spin atsan bic bir sekilde 8 li patlama yapmıyor
Evet kesiyor sürekli ve bu sitede turbo spin var kesinlikle ödeme yapmaz yapsa bile kazanma iht yüzde 1

sezeracar12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
35
18
paylaşandan yana sorun yok eyvallahta dayı bu site y…m gibi bonusta bile can çekişiyor 5betten 100 turbo attım töbe 10 kere ya patladı ya patlamadı patladığıda sikko semboller yani aklı olan yatırmasın bala göte kazanırsan belki kazanırsın onun hariçi birak 3 katı 1 katını çevirmek imkansız

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
20
18
Konusu var mı bilmiyorum . Gates of 1000 de geçerli olmak üzere 500tl veriyor . 3 kat çevrim yaptıktan sonra max 500e sabitliyor . 500 yatırıp anapara çevrimi yaptıktan sonra limit yok. Bol şanslar
napolibet91.com
500 kendim yatırır oynarım bukadar aksiyona gerek yokki🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖕🖕

Modanli83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,340
481
83
Harbiden bu boş bonuslarıla kazanan varmı