- 552
- 264
- 63
Emeğine Sağlık
geldi
Bunlar bayramdan daha dönüş yapmamışlar galiba. AçılmıyorKonusu var mı bilmiyorum . Gates of 1000 de geçerli olmak üzere 500tl veriyor . 3 kat çevrim yaptıktan sonra max 500e sabitliyor . 500 yatırıp anapara çevrimi yaptıktan sonra limit yok. Bol şanslar
napolibet91.com
Evet kesiyor sürekli ve bu sitede turbo spin var kesinlikle ödeme yapmaz yapsa bile kazanma iht yüzde 1Ödendi diyenlere bakmayın site dolandırıcı çünkü çekim verme imkanın yok o 500 TLnin 501 TL olma ihtimali bile oyunları klonlamislar.5 bin kezde spin atsan bic bir sekilde 8 li patlama yapmıyor
Önce Dikenli tellerden atlama engeli ise koysa güzel olurdu 😁Yatırım yapıp çeken olmusmudur acep guvenilirmi
500 kendim yatırır oynarım bukadar aksiyona gerek yokki🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖕🖕Konusu var mı bilmiyorum . Gates of 1000 de geçerli olmak üzere 500tl veriyor . 3 kat çevrim yaptıktan sonra max 500e sabitliyor . 500 yatırıp anapara çevrimi yaptıktan sonra limit yok. Bol şanslar
napolibet91.com
Bol şans500 kendim yatırır oynarım bukadar aksiyona gerek yokki🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖕🖕
Dostum niyetim seni kırmak deyil yanlış anlama imojide makarnadan canını siktiydam özür dilerim👍Bol şans
Güncel link nedirBu site dolandirici
napolibet95.comGüncel link nedir
Ödeme yapar mı acaba kanka burasınapolibet95.com
Yayıncıların bakiyesinin nerden geldiğini anladınız mı 😂Bu site dolandirici