- 5,039
- 845
- 113
6 gol için yazdım ona hazırlık ileriyi gördük
eyvallah güzel gardaşımIsmet kardasimi uzmeyin la atin 7 dk da 2 gol bitsin bu is
basketmi bu seri seri atsınlar sabır olacak hatta ben oldu diyorum 100de binSeri salla salla
Maci gram takip etmiyo arada yaziyo takip ediyomus gibi yapiyor guzel kardasm yemenbasketmi bu seri seri atsınlar sabır olacak hatta ben oldu diyorum 100de bin
ne bileyim anlamadım vallaMaci gram takip etmiyo arada yaziyo takip ediyomus gibi yapiyor guzel kardasm yemen![]()
Maçı takip etmesek burda olmazdık güzel kardeşimMaci gram takip etmiyo arada yaziyo takip ediyomus gibi yapiyor guzel kardasm yemen![]()
Dost selam, forumda bu tür muhabbetler hoş olmuyor, herkes bir biriyle dost burada, yani buraya bişeyler yazıyorsa en az senin kadar emeği vardır demek oluyor.Maci gram takip etmiyo arada yaziyo takip ediyomus gibi yapiyor guzel kardasm yemen![]()
2 gol daha çıkar merak etme fazlası bile olabilecek bi maç maç koptu zaten gol gelir merak etmeŞaka bi yana durdular. Son 20dk kaldi atmalari lazm artik
Ya ne alaka ne sacmaliyon sen ya. Adamla beraber takip ediyoz sabahtan beri takiliyorum adama saka amacli ne gelip ortaligi karistiriyon ? Boş muhabbet yapma kardes bana yapma en azindanDost selam, forumda bu tür muhabbetler hoş olmuyor, herkes bir biriyle dost burada, yani buraya bişeyler yazıyorsa en az senin kadar emeği vardır demek oluyor.
arkadaş ciddi söylemedi gardaşım zatenDost selam, forumda bu tür muhabbetler hoş olmuyor, herkes bir biriyle dost burada, yani buraya bişeyler yazıyorsa en az senin kadar emeği vardır demek oluyor.
Tamam ismet yorumu görünce belirttim ben sadecearkadaş ciddi söylemedi gardaşım zaten
bu yorumun çok yersizdi farkındasın umarımDost selam, forumda bu tür muhabbetler hoş olmuyor, herkes bir biriyle dost burada, yani buraya bişeyler yazıyorsa en az senin kadar emeği vardır demek oluyor.
Sakin dostum sakinYa ne alaka ne sacmaliyon sen ya. Adamla beraber takip ediyoz sabahtan beri takiliyorum adama saka amacli ne gelip ortaligi karistiriyon ? Boş muhabbet yapma kardes bana yapma en azindan
sen sadec gördüğün yoruma cvp yazın hepsni okusan yazmadın onu benceTamam ismet yorumu görünce belirttim ben sadece
Ben ismet o arkadas sabahtan beri burdayiz skldk birbirmize takiliyoruz sarki falan yollyyoz maksat zaman gecsinde. Senin bu bos muhabbetini anlamadm ben ? Gelip niye canimizi sıkıyosun ki . Bidaha beni alitilama benm hakkimda yorum yapma beni degerlendrme.Sakin dostum sakin
biliyorum kötü niyetli olmadığını gardaşımSakin dostum sakin